Baby spullen op marktplaats, ben ik hier wel klaar voor?

Afgelopen week besloten Paul en ik de eerste spulletjes op marktplaats te zetten. Dit is toch, voor mij, best wel een mijlpaal. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind, maar als geruststelling heb ik in mijn hoofd dat ik een box en een badje, als we ons zouden bedenken toch weer zo gekocht hebben.

Is dit echt de laatste baby?

Nou, zoals we nu aan denken wel. Ik vind baby’s fantastisch en ik vind het moeilijk te bevatten dat ik nooit meer een eigen new born in mijn handen zal hebben. Maar ik ben zo klaar met het slecht of niet slapen. Geen avondje weg kunnen omdat het hier dan weer een grote ellende is. Dat gehang aan je been dat ik echt wel klaar mee ben.

Ik denk dat ik het krijgen van een tweede kindje onderschat heb. Ik dacht dat we dat er wel bij deden en we toch al wat gewend waren, maar dat viel in realiteit echt tegen. Ik houd onwijs veel van de meiden, en had het ook echt niet willen missen, maar nu wil ik weer gewoon eens een keer een nachtje doorslapen en een avondje met mijn man kunnen spenderen.

We hebben tot nu toe de box en het badje inclusief standaard op marktplaats staan. Die gebruiken we nu niet en staan behoorlijk in de weg. Die ruimen we nu dus echt op. De babykamer en kinderwagen zijn nog volop in gebruiken en kunnen dus ook nog helemaal niet weg, maar het begin is er.

Knoop erin?

Paul wil als zijn aandeel een vasectomie, ofwel een knoop erin. Hij vind, na alles wat ik gedaan heb voor onze kinderwens dat dat zijn kant van het verhaal is. Maar wel pas als we het echt voor 100% zeker weten. Hoe en wanneer je dat weet, dat weet ik niet. Maar nu zou het als een te overhaastte beslissing voelen.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

2 reacties

  1. Poeh ik moet er nog niet aan denken dat ik later ook spullen weg moet gaan doen. Ben zo blij met alle spulletjes die we hebben voor Abby. Kan me niet voorstellen dat ik bijvoorbeeld ooit mijn kinderwagen weg doe… nu al janken van het idee haha
    Jessica onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge