Terugblik op het Cabrio seizoen 2016

Het is herfst, de blaadjes vallen van de bomen. De eerste strooiwagens zijn al weer op pad geweest. En voor ons betekend dat, dat het cabrioseizoen van 2016 toch echt voorbij is.

Mijn fiat en ik zijn al 5 en een half jaar samen. We hebben samen al ruim 10.000km gemaakt en zijn zelfs samen op vakantie geweest naar Toscane. Tot nu toe heb ik iedere zomer open gereden behalve vorig jaar, toen het mooi weer werd was ik zo rond dat ik niet meer in en uit de auto kon haha. Dat jaar besloten we om ze dus maar mooi in de schuur te laten staan. Het leek ons niet zo praktisch om met zwangere buik in en uit de auto te takelen, haha. Voor mij als fulltime cabriolist (en zo durf ik mezelf best te noemen) was dat best even wennen.

imag4687

en toen!

En toen was het 2016, en met de eerste zonnestralen begon het te kriebelen. Het dak er af! Emily mee in de Maxi-Cosi en in April heb ik mijn fiat weg gebracht voor een verse APK waar ze glansrijk door heen rolde. Vanaf dat moment hebben Emily en samen aardig wat ritjes rondom huis gemaakt en ze vond het prachtig. Omdat mijn auto maar een tweezitter is, zit ze altijd naast mij op de voorstoel. Er zit geen airbag dus die hoef ik ook niet uit te schakelen.

imag4638

Toen ze niet meer in de Maxi-Cosi paste kwam de grote autostoel (onze Maxi-Cosi Toby)er voor in de plaats. Dat vond ze nog veel mooier. Lekker met mama rond rijden. Ook was het in mei, samen met papa op de motor voor ons, het eerste rondje Berg en Dal een feit. Dat is hier in de buurt en daar kan je mooi rijden, het word daar een beetje heuvel achtig.

En natuurlijk als een van de hoogtepunten in augustus de bruiloft van Astrid en Sanne waar mijn barchetta als trouwauto diende.

imag0925 imag0926

En toen ik weer naar het werk ging mocht ik lekker iedere dag met de cabrio naar het werk. en Natuurlijk als de gelegenheid er toe was met het dak open, dat snap je! Ik heb genoten van iedere kilometer, ook al waren dat er dit jaar maar 600, met het dak open en ik kan niet wachten tot volgend jaar!

Mijn Italiaanse schone is ondertussen geschorst en staat te wachten tot het mooie weer in de lente.

5 reacties

  1. Wat gaaf een cabrio! Heb ik nog nooit in gereden, maar dat gevoel met de wind door je haren lijkt me wel wat. Mooie auto, bijzondere kleur! Hopen dan maar op een vroeg begin van de lente 🙂

    Veel liefs,
    Shalane

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge