Digitale Detox. Hel of verademing?

Mijn telefoon zit aan mijn hand vergroeid, er zijn echt dagen die voorbij gaan waarbij ik meer met mijn telefoon doe als zonder. Ook gedachteloos scrollen door social media is wel een dingetje, maar hoe zonde is dat?

Gedwongen digitale detox

Ik haat trage internet verbindingen (wie niet), dus als het internet weer eens niet vooruit te slaan was op de Wifi ging ik gauw over op mijn 4G, ik heb 20gb per maand om te gebruiken, dat is sowieso genoeg toch? Nou, ik kan je vertellen, dat ik het presteer dat er binnen minder dan een maand op te krijgen. Voor de een schokkend, voor de ander wat minder. Maar echt 20GB internet op in iets meer dan 3 weken. (ik heb filmpjes van mijn baksels ge-upload naar mijn insta story op mijn 4g netwerk, dan gaat het hard)

Ik vond het zelf ook wel een tikkeltje overdreven, dus ik schafte niet nog een nieuwe data bundel aan. En zo had ik, de laatste week van de maand een digitale detox. Alleen whatsappen, geen sociale media want daar was het internet te langzaam voor. En ik moet je vertellen dat ik het eigenlijk wel heel erg relaxed vond. Zo maakte ik foto’s van de meiden omdat ik ze gewoon erg leuk vond in plaats van ze gelijk in mijn insta story te delen.

En nu, een offline bestaan?

Nou nee, dat zou ik niet kunnen. Wel heb ik met Paul afgesproken dat we onze roaming op vakantie uit zetten, zodat we echt even met z’n vieren zijn.

Komende maand maar geen 20gb er doorheen draaien, lijkt me sowieso een goed plan 😉

Hoe ben jij met je data? Ook zo’n junkie of valt het mee?

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

2 reacties

  1. Ik heb ook 20gb maar krijg het niet op. (thuis toch altijd op wifi) ik heb de eerste dagen na de bevalling me telefoon heel weinig aangeraakt en ik vond het zo fijn. Helaas sluipt het er toch weer in dat die vaker in me handen ligt. Verschrikkelijk wat is die aantrekkingskracht toch?!
    Jessica onlangs geplaatst…Geboortekaartje van AbbyMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge