B-day party PLOG: Emily 3 jaar!

Het hele feest in een overzicht! Ik heb altijd zo onwijs veel zin in Emily haar verjaardag dat we extra groot uitpakken. Nu doen we dat dit jaar weer net zo en bundel ik het hele feest in een plog. Komt ie!

Donderdag!

Als je op de opvang zit, mag je daar ook je verjaardag vieren. Emily vind een feestje altijd erg leuk en nu mocht ze eindelijk zelf de trommel. En een muts op. En op tafel staan. Super toch, als je drie jaar word. We trakteerde perenijsjes. Ik kwam er goed vanaf dit jaar, lekker makkelijk en het is toch warm genoeg.

Met krijtstift versier ik de ramen, het thema van haar feestje is wel een beetje Flamingo’s en Ananassen dus dat houden we maar aan. Ramen lappen moet nog, dus kan mij het schelen.

Vrijdag

Eerste even gauw wat foto’s. Ik kocht een folie balon bij Hema.

samen knutselen we de bedankjes nog even in elkaar. Ik kocht uitdeelcadeautjes bij Hema, mini bellenblaas it is. Kaartje eraan en klaar.

Tijd om de taart af te maken. Voordeel van zo´n man in de bakkerij dat je altijd goede gereedschappen en spullen bij de hand hebt. De stekers van de Flamingo en de Ananas heb ik via internet besteld.

Als Emily in bed ligt versieren we de huiskamer, de tuin en pak ik haar fiets in. Van Kate krijgt ze een gepersonaliseerd boek, Gonnie en Gijsje maar dan anders. Ik ben zo benieuwd wat ze vind van de cadeaus en het hele feest.

Zaterdag, verjaardag!

Eindelijk is de dag. Samen hebben we de hele week afgeteld tot vandaag. We gaan naar beneden om de cadeau´s uit te pakken en te ontbijten.

We zetten de laatste dingen klaar en gaan de taart op halen.

In vol ornaat, de hele taart! De vulling is uiteindelijk red velvet, passievrucht en chocolade en framboos geworden. Kaarsje uitblazen een feest vieren.

Na al het feesten moet Emily altijd echt eventjes onthaasten. We gaan even een rondje met Angie en ze wil graag op haar fiets, met haar laarzen en gekregen vleugels.

Zondag

Na een ochtendje uitslapen tot half 10 gaan we rustig aan naar beneden en starten we lekker rustig op. Na het aankleden drinken we in de tuin koffie en eten we een restje overgebleven taart.

Bram en Noud konden gisteren niet komen, omdat Emily ze gezellig vind om mee te spelen maken we een uitzondering om het vandaag nog maar eens te vieren. De kindjes spelen samen, we eten taart en barbecueën.

Moe maar voldaan naar bed. Een heel feestweekend achter de rug. Emily is echt mega verwend en heeft allemaal super leuke dingen gekregen. Iedereen die geweest is willen we ook echt bedanken voor het komen.

Voor nu weer naar het ‘gewone’ leven en moet ik ook weer aan het werk vanaf vandaag.

Bedankt voor het lezen en alle felicitaties!

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge