Closet tour. Mijn favoriete outfits voor Emily. 

We zitten nu net in de overgang van de winter naar de lente. En een hele kast vol en niks om aan te trekken, herkenbaar?  Ik maak ook altijd dezelfde combinaties bij Emily, hoe voorspelbaar.

Ik word zo gelukkig als ik naar kleertjes voor kleine meisjes kijk. Echt jurkjes en mini maillotten in maatje 50/56, zo schattig!  Emily heeft nu maat 86 en dat zijn geen mini meisjes kleertjes meer, maar ineens kinderkleren.

Ik laat jullie mijn favoriete outfits zien voor Emily.

Dit rokje, hij is van Like Flo. Maar echt zo schattig zo’n fluffy rokje. En het staat ook gelijk zo wijs. Ze heeft hem al een tijdje en ik vind hem wel echt voor de winter en volgend jaar past ze hem helaas niet meer, dus nu met de koude dagen doe ik hem nog een keer extra aan en zorg ik dat ik hem snel was, haha.

In combinatie met een maillot en dit shirtje van de Zara.

Dit shirtje met tekst kocht ik op een Facebook verkoop pagina bij een meisje wat ze zelf maakt. Ik vond de tekst zo toepasselijk omdat we Emily ook vaak draak of drakenei noemen. Hoewel ik wit voor een dreumes eigenlijk echt onpraktisch vind en ik hem na iedere keer dragen in een sopje moet weken vind ik hem erg leuk.

Zeker met dit witte harem broekje van Zara. De kleur van het broekje vind ik wat lastiger combineren, maar met wit gaat het best.

Of met deze legging van H&M. Die leggings zijn echt een aanrader! ze zijn net wat dikker en met meer een steek alsof het een broek is afgewerkt. Echt super fijn!

En als laatste dit shirtje/jurkje van Tumble & Dry. Ik vond deze al vanaf het begin super gaaf zo met dat kantje aan de voorkant. Hij is al wat ouder en ligt dus al even in de kast. Het shirt is net wat te lang voor een shirt maar te kort voor een jurkje, ik vind de lengte leuk!

Zeker met deze bijpassende legging! Ook van Tumble & Dry. Ik vind dit setje gewoon erg leuk!

En nu, tijd voor de lente en tijd om de kast dus weer opnieuw uit te ruimen! Leuk met allerlei jurkjes en T shirts. Kunnen we weer opnieuw beginnen met setjes maken 😉 Heb jij ook van die setjes die je altijd bij elkaar aantrekt bij je kindje?

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge