Dingen die Emily leuk vind maar ik verschrikkelijk.

We kennen ze allemaal, de dingen die je kindje leuk vind maar jij echt tenenkrommend jezelf over verbaasd dat zulk soort dingen gemaakt mogen worden. En zelfs überhaupt uitgezonden mogen worden. Die dingen, daar deel ik vandaag een lijstje van 😉

Dingen die Emily leuk vind maar ik verschrikkelijk.

  • Dan begin ik maar gelijk met wat ik het aller ergste vind. De series op tv speciaal voor peuters. Bobo, de Teletubbies maar vooral Bumba. Verschrikkelijk, Bumba mag ze dan ook niet thuis kijken, maar van tante Floor natuurlijk wel altijd. Ik kijk nog liever 10 keer in de week Frozen als een keer bumba.
  • Ik ben ook een klein beetje allergisch voor Woezel en Pip, ieder z’n ding hoor, maar niet de mijne.
  • herhaling, een keer voorlezen vind ik echt niet erg. Leuk zelfs en gezellig even samen zitten, maar na 15 keer hetzelfde boekjes weet ik het wel. En ze kiest dan vaak net de boekjes uit waar ik ook echt niks aan vind (een oldskool fabeltjeskrant boekje of eentje van misty) . Ik lees liever Rupsje Nooit genoeg of Raad eens hoeveel ik van je hou.
  • Kleding met een schreeuwerige print. Hoewel ik een Disney fan ben heeft Emily toch geen Elsa trui en zul je ze ook niet snel in een Paw Patrol shirt zien. Het enige wat op het randje is wat ik leuk vind is Marie van de Aristokatten. Helaas hebben we wel net iets te opvallende Gidget speldjes, het is niet anders.
  • Kleding met van die net niet teksten. Hartstikke leuk hoor, maar zo’n tekst als ‘Sorry jongens, mijn hartje is van papa’ blegh.
  • Met de handjes door het zwarte zand. Na een ochtendje op de opvang treffen we met regelmaat een zandbak in haar schoenen aan, maar als ze dan thuis lekker nog even aan de gang gaat met het zwarte zand word ik daar niet zo vrolijk van. Vind ik gewoon echt vies.

Wat vind jij echt verschrikkelijk en je kindje erg leuk?

Wat ik wel leuk vind is Nijntje, Disney, Gonnie het gansje en Dribbel, ik ben de moeilijkste niet 😉 

2 reacties

  1. Haha, toch nog een aantal ‘cartoons’ die je wel leuk vindt, haha. Ik houd ook niet van die schreeuwerige prints. OF BUMBA, aaaaaaah! Verschrikkelijk. Maar Woezel en Pip kan ik hebben, die vind ik dan nog wel schattig. Eerder ook niet echt, maar sinds dat Mirthe zo’n fan is van pip vind ik het wel lief. Als zij het maar leuk vindt, toch? 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge