Emily 10 maanden update

Weer een maand voor bij. De tijd vliegt echt voorbij. Nog 2 maanden en dan is Emily al jarig. Vorig jaar tijdens mijn zwangerschap leek het nog een eeuwigheid tot de uitgerekende datum. Nu lijkt de tijd echt voorbij te vliegen.


Slapen, zullen we het daar even niet over hebben.  haha volgens mij hebben we het gejinxd ofzo. Het is al sinds de vorige maand zo’n beetje ellende, toen had ze koorts en sliep ze slecht. Nu sukkelen we een beetje verder.. iedere avond word ze een paar keer wakker en snachts ook nog vaak een paar keer. Heel apart dat ze overdag wel goed kan slapen. Ze slaapt overigens nu ineens op haar buik. Een paar werken geleden steeds op dr zij en nu dus ook op de buik. Dat is zooo schattig om te zien. ❤❤

IMAG4702

Eten gaat nog wel steeds super goed. Savonds krijgt ze nu n toetje (gewoon yoghurt soms een klein danoontje) na het eten. Dat vind ze super lekker. Het flesje Smiddags gaat ook super goed, alleen savonds niet zo.

IMAG4884

Aantal tanden: 0. Nog steeds niks.

Ontwikkeling:
– Mama zeggen deed ze al, nu kunnen we er Papa aan toe voegen. Super grappig, je had Paul zijn blik moeten zien toen ze het zei ‘s morgens waar die bij was.
– Zwaaien kan ze. Als ik aan haar vraag of ze zwaait, zwaait ze.

IMAG4920
Hier zwaait ze naar Paul, was even team work om het met kaartje erop te krijgen.

– Als we Hoera zeggen doet ze haar handjes in de lucht, alvast geoefend voor haar verjaardag.
– Als ze met haar beker drinken zit en ze zit te klooien zeggen we: je moet hem optillen. Tilt ze de beker op. Luisterde ze met alles maar zo goed.
-Kruipen doet ze nog niet, maar het tijgeren heb ik ze van de week op betrapt. Als je niet kijkt kan ze het. Zodra je in de buurt bent moppert ze.

 

Ook zijn we afgelopen maand voor het eerst wezen fietsen, met de cabrio geweest en hebben we met koningsdag een Tompouce smash gedaan.

IMAG4639

IMAG4834
Liefs Mathiske,
Volg me op Facebook, Instagram @Mathisseke en Bloglovin.
Nu ook op snapchat: Mathisseke

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! X

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge