Emily 4 jaar > Party plog

Afgelopen weekend werd Emily 4 jaar. We hebben het weer uitgebreid gevierd en ik neem jullie mee in een PartyPlog.

We kwamen afgelopen vrijdag terug van vakantie en hadden een dagje om alles voor te breiden. Eigenlijk was dat best wel heel erg relaxed omdat het is huis eigenlijk nog allemaal redelijk netjes was van voor de vakantie. De was lag boven toch te wachten en had niemand last van.

De voorbereiding.

Dit jaar maakten wij de taart niet zelf, maar gingen wij hem ophalen bij Paul op het werk. De finishing touch heb ik ‘s avonds zelf nog aangebracht om hem echt ‘van der Donk-birthdaycake’ ready te maken.

We haalden bij mijn oma de partytent op en zette deze samen op. Het leverde lichtelijk woorden en bijna een echtscheiding op. Maar hij stond en de tuin kon versierd worden.

Kinderfeestje

Ik had twee vriendinnen gevraagd om deze ochtend mee te helpen voor wat entertainment. Schminken, haren vlechten en nagels lakken. ‘s morgens kreeg ik van een van de mama’s een appje of er een dresscode was en of de dochter in kwestie in prinsessenjurk mocht. Ik baalde lichtelijk, dat ik dat niet zelf verzonnen had. Maar ach, ik gauw alle andere moeders geappt over de prinsessen jurken.

Toen de visite binnen was en de cadeaus uitgepakt, konden we beginnen met het uitblazen van de kaarsjes en lang zal ze leven zingen. Ik vind dit altijd echt een van de tofste dingen als foto moment van de dag.

Kijk dat stralende snoetje eens!

Ik vertelde dat we klaar waren voor het schminken en nagellakken. De kinderen druppelde binnen en werden voorzien van een kroontje en roze nagels. Nog even een fotomomentje van alle prinsessen!

Rond 13u was het feestje ten einde en toen iedereen naar huis was hadden wij even een momentje om alles recht te trekken en klaar te zetten voor de middag. Ronde nr 2!

Het grote mensen feest.

Sinds we de verjaardag in tweeën splitsen hebben we meer rust. Dat bevalt ons echt onwijs goed en zo hebben we zelf ook tijd om even rustig aan te doen en te zitten.

Na binnenkomst van de visite en wederom een hele hoop mooie cadeau’s was het tijd voor een nieuwe taart. Dit keer en echte prinsessentaart.

Na het aansnijden en snoepen vroeg ik brutaal of er nog iemand een stukje wilde van de andere smaak en deden we gewoon lekker nog een rondje taart. Hebben we een keer niet zo veel over, en erg lekker!

De middag hebben we volgemaakt met een borreltje, chippie, slappe klets en afsluitend de barbecue aan. Al met al maakte dat onze dag echt compleet en hebben wij heel erg kunnen genieten!

Maandag heeft Emily om de beurt met de cadeaus gespeeld en was ze verwonderd over wat ze allemaal gekregen had. Iedereen die geweest is, aan ons gedacht heeft en het mee gevierd heeft wil ik onwijs bedanken voor deze toffe dag!

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge