Emily bijna 3! Verjaardag voorbereidingen.

Ons grote meisje word binnenkort gewoon al 3 jaar. Het laatste jaar voordat ze naar de basis school gaat. Hoe gek is dat? Ze is ineens ook echt groot en een heuse peuter. Van driftbuien tot knuffelen en om alles huilen, compleet. Ze is ook super behulpzaam met Kate en thuis. En sinds een paar weken is ze zindelijk!

Nu haar verjaardag dichterbij komt moeten we natuurlijk de nodige voorbereidingen treffen. Een lijstje maken, nadenken over wat voor taart ze krijgt en de uitnodigingen. Ik geef jullie een preview op haar verjaardags feest!

De taart!

Met twee ouders als bakker moet dat toch altijd wel net een beetje meer zijn als een taartje van de Hema (waar niks mis mee is, dat zeker niet) Emily is tegenwoordig helemaal van het roze! Rozer dan roze moet het zijn. Flamingo’s zijn de bom, net als eenhoorns en andere iet wat felle kleuren. Mama zou mama niet zijn als ze al maanden van alles op Pinterest zit te verzamelen voor de taart voor Emily. Wat voor vulling we erin doen zijn we nog niet helemaal over uit, maar groots moet het in ieder geval worden. Ik gok dat we weer voor een laag of 3 moeten gaan met alles mensen die we dit jaar uitnodigen voor haar feestje. Heb je een wens voor een smaak, of een top idee, laat het maar achter in de comments of op Facebook! (bron: taart 1 taart 2 taart 3)

De uitnodigingen

Net als andere jaren en alle andere kaarten hebben we deze weer besteld bij Hipdesign. Dit is gewoon letterlijk een van de voorbeeld kaarten en we hebben enkel de namen en de foto aangepast en klaar. Ik vind voor een kinder verjaardag een ‘echte’ papieren uitnodiging zoveel leuker als een whatsappje en zeker omdat je de link naar de cadeau wensen er bij kunt zetten super gemakkelijk. De kaart is door alle kleuren ook mooi matchend met de taart.

Ik heb mezelf dit jaar de moeite bespaard van een foto te maken en er gewoon een uitgekozen van onze fotoshoot. Vorig jaar was het zo’n gedoe, dat ik het voor nu wel prima vond 😉

Het verlanglijstje?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het nu moeilijker dan ooit vond. Vooral omdat ik nu voor mijn gevoel mee naar de toekomst kijk en bedenk wat Kate dan weer in godsnaam moet vragen. Maar dat is een zorg later. Ik stal wat ideeën van Angela van mamametpassie.nl en van Simone van papaisdeliefste.com hun meiden worden net iets eerder 3 jaar dan Emily.

Emily is niet zo heel erg van het knutselen dus met extra knutsel spul maak je haar niet per se heel blij. Dat slaan we voor een groot gedeelte over dus. We gaan dit keer vooral voor duplo, buitenspeel spul en wat accessoires voor haar kamer. Herrie speelgoed is aan ons niet zo besteed.  Van ons krijgt ze een nieuwe fiets. We kiezen voor een 14″ omdat ze redelijk lang is en al (super) goed kan fietsen. Zo hoeft ze niet volgend jaar weer een nieuwe fiets, hoewel het dat dan ook weer makkelijk zou maken 😉

Heb jij nog verjaardagstips?

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge