Herfst outfits| Emily’s Lookbook

Ik merkte dat ik de afgelopen tijd steeds vaker een outfit van Emily op de foto zetten als ze haar nieuwe kleren aan had. Het staat haar zo wijs en ze word zo groot dat ik het graag wilde delen. Emily vind het zelf ook erg leuk om haar kleren uit te kiezen. Ik deel de leukste outfits met jullie!

Al die leuke kleren

Ik vind vaak een stoere outfit erg leuk voor haar. Niet te gekleurd en te fel en niet veel gekke dingen. Zelf zou ze het liefst iedere dag haar te foute, plastic glitter My little pony jurk aan willen. Die heb ik goed verstopt, haha.

Nel pantervel in mini variant, haha. Zelf vind ze het allemaal prima dus trek ik haar dit vaak aan. De skinny is van Zara en vind ik altijd het mooist zitten. Deze is van de Baby girl collectie, maat 104, het panterprint shirt is van de grotere collectie en in maat 110. De schoenen zijn van Nike en kochten we via Omoda. Haar haarspeld komt van Bymev.

Meisje-meisje

Bij Zara kocht ik afgelopen keer een panterprint tule rok. Paul kreeg een lichte hartverzakking maar daar heb ik maling aan, haha.

De roze tui is ook van zara en is wel een stoere combinatie, vond ik. Lekker girly, maar toch stoer. Ze vind hem helemaal leuk met de ruches aan de mouwen. Hij is ook erg leuk in combinatie met een legging en haar glitterschoenen.

dit waren de looks voor nu, ik ga snel weer een nieuwe ronde outfits op de foto zetten. Waar koop jij graag kleren voor je kindje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge