Hoogtepunten van Emily haar tweede jaar

Vrijdag is Emily jarig en met oud en nieuw blikken we altijd wel even terug op het afgelopen jaar, waarom nu niet zo vlak voor haar verjaardag? Vorig jaar hadden we natuurlijk de mijlpaal kaarten.  Even het jaar terug kijken en hoe hard ons dametje gegroeid is!

juli 2016.

Om maar te beginnen bij haar eerste verjaardag, toch? Even nog kijken waar we dan mee starten en hoe klein ze toen nog was.

Augustus.

De bruiloft van Astrid en Sanne. Wat een prachtige dag en wat deed ze het goed. Ook aan de hand stappen gaat ineens super goed!

september.

Onze eerste vakantie als gezin in het buitenland. 1400km rijden naar zuid Frankrijk. Emily deed het in de auto super goed en vooral de nachten verbaasde ons toen zo dat dat ook ineens zoveel beter ging. We hebben zowaar door kunnen slapen in onze vakantie. Genoten van de zee, het zwembad en van ons drietjes. Wat een moppie he!

oktober.

Niet zo spannend. De 12.5 jarige jubileum van mijn Oom en Tante leverde overigens wel wat mooie plaatjes op. Onder andere deze op het springkussen bij de bierbrouwerij.

november.

Feest van mijn Oma haar verjaardag waar we allemaal chique voor de dag kwamen. Het jurkje kocht ik toen voor de bruiloft in augustus maar heeft ze stiekem toch wat vaak aangehad haha.

En de eerste keer naar Sinterklaas en zwarte Piet.

december.

Natuurlijk Kerst en Oud en Nieuw. Ook als grote mijlpaal dat ze dan eindelijk los ging lopen!

Januari.

Anderhalf jaar oud en de eerste keer sneeuw.

Februari.

Voor de eerste keer naar een binnenspeeltuin met de dames van de First Birthday swap. Super leuk om die foto’s zo terug te zien. Lekker samen spelen en moe maar voldaan weer naar huis. Blurry but perfect!

en Carnaval natuurlijk. Emily in haar Spaanse jurk mee kijken bij de optocht.

Maart.

Koekjes bakken bij Charlotte.

En Tante Floor kwam vertellen dat we een neefje of nichtje krijgen.

April.

Paul fietst de Amstel Gold race, en we maken er een weekendje Maastricht van. Ook weer zo’n top mijlpaal. Emily slaapt bij ons op de kamer en dat gaat super goed. We hebben een top weekend gehad toen!

Mei.

Zomerse temperaturen lekker barbecueën, cabrio rijden en samen met Mirthe, Simone en Thijs pizza eten!

Juni.

de gender reveal party van Floor, Emily krijgt een neefje!

Juli.

Natuurlijk de tweede verjaardag van Emily. Een foto van het museum portret vlak voor de verjaardag van Emily.

 

Als je het allemaal zo onder elkaar ziet, zie je hoe hard zo’n jaar voorbij vliegt en wat zo’n dametje groeit. Echt bizar gewoon! Wat worden ze snel groot. Ik raak er niet over uitgepraat hoe hard het gaat… pfoe Het tweede jaar zit er zo goed als op, op naar het derde jaar!

de uitgelichte afbeelding is van de newborn shoot van Emily.

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge