Huize van der Donk mini makeover. 

Zo door het jaar heen gaat het toch kriebelen. Iets nieuws in huis. Soms is er aan je inrichting iets aan vervanging toe of ben je een meubelstuk gewoon beu. Vorig jaar draaide we al de hele woonkamer om en was ik weer even gerust gesteld, haha. Nu begon het na de kerstboom toch weer te kriebelen. Er moet iets nieuws komen, tijd voor een mini make over!

mini make over.

De gene die er lag was prima, een grijs laag polig kleed. Niet zo spannend. Je ziet nu steeds regelmatiger blauw tinten voorbij komen. Nu is grijs op grijs, op grijs ook prima, maar wel een beetje eentonig. Zo’n kleed in blauw tint de lijkt alsof ie er al eeeeuwen ligt vond ik erg gaaf, maar of ze waren te groot of ik kon het geld er niet aan uit geven of allerlei andere smoesjes. En toen was deze in de aanbieding bij Vente- Exclusieve. Ik zag het plaatje en patroon voorbij komen en wist het gelijk. Deze! En Bestellen! Paul twijfelde nog een beetje maar die heeft gelukkig niet zo veel te zeggen over de inrichting 😉

Nadeel van Vente vind ik dat het leveren zo lang duurt, maar nu kwam het goed uit. Hij werd iets voor mijn verjaardag geleverd en konden we hem dus daarna neerleggen zonder dat er gelijk op geknoeid word.
Met het uit het plastic halen wilde Emily natuurlijk helpen, te schattig toch?

Ze vind het kleed ook erg lekker zitten geloof ik.

En verder,

Vorig jaar namen we ook eindelijk afscheid van Paul zijn veel te grote en lompe salontafel. Ik vond het tien keer niks en ergerde me er ondertussen echt aan. Nu is een mooie salontafel best wel een dingetje, vind die maar eens. En voor een beetje betaalbare prijs ook. Toen we in de Riverdale outlet tegen dit krukje aan liepen was het gelijk besloten, die gaat mee naar huis. Dienblad er op en klaar.

Ook stond een gehaakte poef op mijn lijstje. Gewoon omdat het zo gezellig staat en een beetje voor de opvulling. Eigenlijk had ik een grijze of blauwe in gedachte, maar ik vroeg hem voor mijn verjaardag en dan heb je niet zo veel te kiezen. Ze zijn ook op de een of andere manier niet zo goed mee te vinden nu. Dus werd het deze oranje tint. Waarvan ik overigens moet zeggen dat ik dit eigenlijk mooier vind staan als een blauwe of grijze. Net wat meer kleur!

Wij kunnen er weer even tegen, wat is het laatste wat jij nieuw kocht voor in huis?

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge