Lieve Emily • Emily 4 jaar

Lief Emilytje,

Vandaag wordt jij vier jaar en ik vind het zo bizar snel gegaan het afgelopen jaar. Je bent ineens zo gegroeid en echt groot geworden. En dan heb ik het niet eens over je te korte broeken..

je buien zijn pittig en soms hebben we echt wel even dikke mot. Je komt het altijd goed maken en wil dan eigenlijk alleen maar knuffelen om het te vergeten. En of dat nou gaat over of je wel of niet gaat aankleden, wat je wil eten of dat je geen snoepje krijgt/ tv mag kijken of speelgoed van je zus mag afpakken maakt voor het idee niet eens wat uit.

Als grote zus ben jij echt de allerbeste, samen Kate naar de kindjes brengen en haar een dikke kus en knuffel geven. Knuffelen als ze gevallen is of gewoon samen keten voor jullie naar bed moeten. Samen in het keukentje spelen of in de tuin. Een rondje op de BMW, dat vinden jullie allebei erg leuk.

Jij, met je mooie lange haren, je lange wimpers, je knuffelige armpjes en je knotsknieen. Je zacht buikje wat zo gezellig is om te kriebelen, ik hoop dat je kan genieten van jouw Elsa feestje vandaag.

Lief meisje, van harte gefeliciteerd, beloof je dat je nog een beetje klein zult blijven?

Liefs jouw mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge