Roomtour: Emily’s grote meiden kamer!

Daar is ie dan ein-de-lijk, de roomtour van de kamer van Emily. Nu we een nieuwe lamp hebben opgehangen is het hele geheel af. Ik ben er zo blij mee en vind het zo mooi geworden. Emily is er ook erg trots op en laat hem dan ook graag aan de opa’s en oma’s zien.

Roomtour

Emily haar grote bed hebben jullie al eerder voorbij zien komen, toen ze over ging van ledikant naar het grote bed. De Overtrek met prinsessen jurk komt van Snurk, Emily kreeg hem met kerst cadeau. De knuffels moeten allemaal in bed en haar kamka mag niet ontbreken. Ze wil absoluut geen kussen dus die ligt in de lade in haar kast tot ze daar aan toe is.

Nu hebben we de muur geverfd. De vlak verdeling heb ik van pinterest gepikt en ook de muurstickers (ali-express)  zijn niet helemaal een eigen idee. Onder het motto beter goed gejat dan slecht zelfverzonnen.

De lamp kregen we onlangs van een collega van Paul aangeboden. Hun dochter kreeg een tiener kamer en daar paste deze lamp niet bij. Ik vind hem bij ons super tof staan.

Achter het bed staat de olifant die ik een keer gewonnen heb bij een winactie, maar juist omdat ie wit is past ie nog steeds mooi in het geheel. Hoewel ik stiekem bedacht had dat hij misschien naar de baby kamer kon dacht Emily daar toch echt anders over. Het lampje is blijven hangen en het plankje hebben we opgehangen zodat de babyfoon daar kan staan. Ik denk dat ze daar over een aantal jaar zelf mooi met een spiegel haar haren kan kammen en met dan nog weer later met make-up aan de gang kan. Maar dat mag nog een eeuwigheid duren.

De kleding kast is eigenlijk de kast van de babykamer, maar die past er niet bij op de babykamer. De kast is te groot voor de plek die ik wilde. De vakken kast is van Ikea en daar staan haar boekjes in, wat speelgoed in bakken. Zo kunnen we ook mooi haar schoenen opbergen en de spulletjes om haar haren te doen.

Het behang vind ik echt fantastisch!

Ik zag hem bij karwei en wilde deze gewoon echt voor de kamer van Emily. Lief en rustig, niet te aanwezig. De meetlat van Done by Deer kreeg Emily met haar verjaardag en houden we iedere 3 maanden bij.

De laatste van het rondje was echt lastig op de foto te krijgen. De muur met posters, recht tegenover het raam. Ik heb Emily haar eerste kerst jurkje ingelijst en het andere jurkje is van de bruiloft van de zus van Paul, toen Emily 6 weken oud was. De andere zijn baby foto’s en haar geboorte kaartje. Alle lijstjes zijn met roze of zwart.

De poster met sterrenbeeld komt van Lief moment #nonspon maar ik vind hem zo gaaf.

Dit was Emily haar nieuwe grote zussen kamer. De baby kamer moet nog helemaal op de foto maar door de inleiding kwam ik daar nog niet helemaal aan toe. Die houden we nog te goed, en een kamertje wat gebruikt word ziet er toch echter uit. 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge