Babyshower voor Floor #TeamBlauw

Afgelopen weekend was het zo ver, de Babyshower voor Floor. Ik kon er van te voren niet te veel over zeggen omdat het een verrassing moest blijven. Na wat planning en organisatie is het helemaal goed gekomen. Ik kreeg van Tom een lijstje met namen voor de Babyshower.

De planning.

Samen met een vriendinnetje van Floor maakte we een plan over wat we wilde gaan doen en met wie. Bij de dames waren we met een groep van zo’n 16 dames.
We bedachten wat simpele spelletjes: een babyquiz, de naam en datum raden van de aankomende baby, luiers proeven (we hadden daar een chocolade reep in geprakt) en fruithapjes raden. Vergezeld met een taartje, een glaasje alcohol vrije bubbels en het plaatje van een babyshower is zo’n beetje compleet.

Op Pinterest is gelukkig voor zo’n soort feestje genoeg te vinden qua ideeën, onder het motto beter goed gejat dan slecht zelf verzonnen. Het lastigste is het plan om de aankomende moeder te verrassen met het feestje. Wij kozen er voor om Tom vast in te lichten en een smoesje te bedenken om Floor van thuis te lokken zodat de rest vast kon versieren.

Ik had Paul opdracht gegeven om een taartje te maken en die van een blauwe vulling te voorzien, de rest zouden we thuis doen. Ik vond soesjes met blauwe muisjes voor er boven op een geslaagd idee. Als cadeau legden we met z’n alle, inclusief de mannen geld bij elkaar voor het gewilde Babynestje. natuurlijk van het favoriete merk Done by Deer.  Als aandenken moeten we nog even wat in elkaar knutselen. Alle dames en heren hebben een blauw of een wit rondje ingevuld met een leuke boodschap.

Het is gewoon heerlijk om zoiets voor een ander te kunnen doen. Lekker verwennen en alle aandacht op de aanstaande mama. Ongegeneerd over baby’s praten omdat het een babyshower is. Ik hoop dat Floor er net zo van genoten heeft als dat wij hebben. Ik vond het zeker een geslaagde middag!  Een soort vrijgezellenfeest maar dan zonder alcohol 😉 

Lieve dames, bedankt voor jullie bijdrage van deze gezellige middag!

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge