Dadchelor voor Tom. Burgers, Bier en Baby’s

Naast de babyshower voor Floor gingen we aan de slag voor een Dadchelor voor Tom. Ik had dit op Pinterest voorbij zien komen en had er al helemaal zin in.

Dadchelor: Het broertje van de babyshower, een beetje een kruising tussen een vrijgezellenfeest een een babyshower dus. Voor mannen. Wij hielden als thema Bier, Burgers en Baby’s aan. 

De Planning.

Het feestje voor de mannen plande we tegelijkertijd met die van de dames. Zo konden we wat ideeën uitwisselen en spullen dubbel gebruiken en inkopen. Samen met de vriendin van Floor namen we ook deze party maar gewoon voor onze rekening. Ik moet heel eerlijk bekennen dat zo’n mannen feestje me eigenlijk altijd leuker lijkt dan een vrouwenfeestje. Lekker hamburgers eten en biertjes drinken haha.

Voor de mannen hadden we ook wat activiteiten bedacht. Ze kwamen er niet helemaal ongeschonden vanaf, haha. We kozen ervoor om ze ook de babyquiz te laten doen, een echte luierrace, fruit en groente hapjes te laten proeven, het eitje raak te prikken en ook het eten uit de luier. Dat hebben ze overgeslagen, je kunt nu eenmaal niet alles verwachten van ze. Ook hadden we eigenlijk bedacht dat ze met een ballon onder het T-shirt de middag mochten doorbrengen, gewoon om eens te ervaren hoe zo’n buik in de weg zit. Je snapt het, dat vonden ze natuurlijk ook een stom idee. Het leek me zo leuk voor de foto’s haha.

Ter aankleding hadden we dus de barbecue, wat blauwe slingers en ballonnen maar ook een babybadje met bier. Gewoon omdat ik dat er op Pinterest zo leuk vond uitzien. Het ‘Pin the sperm on the egg’ bordje kwam ook van Pinterest, het is soms niet moeilijker haha. De luierrace werd meer dan serieus genomen heb ik op de foto’s gezien.

Verder moet je je er als vrouw niet al te veel mee bemoeien en ze gewoon lekker hun gang laten gaan. Maar volgens mij was het al met al een geslaagde middag. De hamburgers waren prima en het bier koud. Zelfs het zonnetje scheen, ik ben helemaal tevreden en het werden ook nog leuke foto’s!

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge