Floor| Unboxing: De Blije Doos van Prenatal

Ik ben weer aan het werk gezet, een unboxing van de blije doos it is. Zo werkt dat nu dus, Mathiske is een vrij strenge baas 😉 Dus voor vandaag,

Wat zit er nu in de blije doos van Prenatal?

Een hele hoop foldertjes en reclame. Sommige dingen nuttig, sommige dingen bizar (curanol, wait, what?) en van Prenatal natuurlijk een hoop leuke vouchers voor korting voor het een of ander. En een hele hoop andere grappige spulletjes.

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de 0.0% biertjes van Bavaria. Zo kun je toch net even wat anders drinken als altijd alleen maar cola of sinas.

Een pakje pampers. Iniminie luiertjes. Je ontkomt er niet aan, je hebt ze toch nodig. Hoe dan ook, je gooit ze toch weg en zo heb je er vast wat in huis. Ik heb nog niet zo verdiept en wat voor luiers ik wil gaan gebruiken, Pampers of toch een huismerk. Geen herbruikbare voor ons in ieder geval.

Korting voor geboorte kaartjes. Heel erg veel keus en heel erg veel aanbieders. Ik weet nog niet waar we de onze gaan bestellen, maar het kaartje bewaar ik in ieder geval even.

Zelfde geld voor dit flesje van Avent. Leuk, handig. Maar ook weet ik nog niet of en hoelang ik borstvoeding wil gaan geven. En dan welke fles ik wil gaan gebruiken. Philips heeft natuurlijk een streepje voor (want PSV!! haha)

Deze speen van Bibi zat er ook bij. I love mama. Super schattig toch? Ik heb er echt nog totaal geen verstand van goed is en wat handig. Wat je moet kiezen en waar je uit kunt kiezen en waarom. Lastig al die informatie en het gene wat bruikbaar is te filteren.

Tot slot deze zwangerschap en baby mijlpaal kaarten van Hero. Er staan hele leuke dingen tussen, onder andere: ‘vannacht houd ik … wakker’ . Nu heb ik zelf al andere gekocht en gebruik ik die.

Heb jij tijdens je zwangerschap ook zulke dozen aangevraagd?
Welke vond jij het leukst/nuttigst/aanrader? 

 

3 reacties

  1. Ik heb hem ook gehaald toen ik zaanger was ja. Ik moet zeggen dat de inhoud me een beetje tegenviel. Maar op zich, gratis pampers. Ik heb veel dingen ook niet gebruikt, omdat ik bijvoorbeeld al voor een ander merk koos. Maar er zaten ook dingen in die ik wel gebruikt heb. Het mini potje sudo is handig voor in de luiertas. En toen zat er van hero een poedermelkdispenser in. Dát vond ik een handig ding. Maar die is vervangen voor de kaarten dus.
    Simone onlangs geplaatst…Groot nieuws | Wij gaan verhuizen!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge