Floor| zwangerschap update week 23 tot en met week 26

Goedemorgen, daar ben ik weer met nieuwe zwangerschapsupdate. De weken vliegen voorbij. We zijn al weer over de helft en het gaat nog steeds goed.

Week 23:

Gelukkig is het niet meer zo warm, ik werk nu ook weer gewoon hele dagen. Met de verjaardag van Emily lekker buiten kunnen zitten en naar de spelende kindjes kunnen kijken. Kan niet wachten tot onze kleine man daar ook bij mag spelen.

Aan het eind van de week, bijna week 24 en Tom heeft de baby gevoeld. We lagen in bed in een keer onder zijn hand boem. Zo bijzonder!

Begonnen aan de babykamer. De kleuren zijn gekozen en zitten op de muur. Nieuwe vloer ligt erin. We maken stappen!

Week 24:

Door het staand werken en toch wat te veel doen last van bekken. Een bezoekje aan de fysio. Ik kreeg oefeningen mee en hoef pas weer terug te komen als ik weer last krijg.

We zijn ook begonnen aan onze achtertuin. Een grote zandbak, maar ook dat is dan klaar als de baby er is.

Ik ben naar een info avond geweest van de verloskundige, wat was dat een lange zit. Echt te veel info die je op moet slaan. Ze lieten een filmpje zien over de bevalling en over de draai die je kindje maakt voordat hij ter wereld komt. Heel erg bijzonder.

Week 25:

Controle bij de verloskundige. Bloeddruk is eindelijk weer een beetje normaal. Nog niet helemaal optimaal maar toch weer lichtelijk gestegen. Blij mee. Daarna zijn we lekker een ijsje wezen eten.

Het geboorte bord is besteld. De naam staat al weken vast. En ik heb een hele hoop Noppies kleertjes besteld. Jeej!

Week 26:

De laatste week voor de vakantie. Met Emily naar de PSV fandag geweest. En een nieuwe Pyjama voor Harry gekregen.

De baby is lekker druk en voel ik vaak. ‘s morgens voor ik ga werken en als ik op de heftruck zit voel ik hem vaak. En s’ avonds ook vaak.  Ik kan nog wel gewoon de nacht doorslapen maar slaap wel minder lekker.

Ook hebben we een zwangerschaps shoot gepland. Ik heb er nu al zin in.

De baby is nu ca 34cm lang en 720 gram en ongeveer zo groot als een courgette en dus zo zwaar als een paar sneakers.  

Dat was de update weer voor nu, ik ga genieten van onze laatste vakantie met z’n tweetjes. We gaan de meubeltjes van de babykamer in elkaar zetten en de tuin afmaken. Natuurlijk shoppen voor onze kleine man.

Tot de volgende update!

4 reacties

    1. Als die straks af is zeker! We zijn nu nog bezig met de meubels in elkaar zetten en dan moet er nog van alles en nog wat worden opgehangen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge