De foto’s! Happy Family of 3.

Ik ben zo trots dat ik eigenlijk niet anders kan dan de foto’s te delen. Ze zijn niet gesponsord of gekregen, gewoon zelf betaald. Maar wat staan we er weer fantastisch op!

Shoots and more Den Bosch.

We zijn hier al een aantal keer geweest, en met een aantal keer bedoel ik echt met regelmaat. Paul en ik zijn 6 jaar samen, we zijn 2 keer met z’n tweeën geweest, 2 keer met mijn hele familie en nu een keer met z’n drietjes. En niet te vergeten onze trouwfoto’s. Why change a winning team? 

Ik/wij wilde voor deze foto’s niet echt een zwangerschapshoot. Of eigenlijk niet. Gewoon nog even met z’n drietjes. Ja ik ben zwanger, en ja die buik zie je toch wel. Gewoon nog even met Emily als stralende middelpunt.

Dit boefje. Maar echt. Heerlijk dat pret bekje zo te zien.

Echt zo’n knuffelkont. Ze zit echt in een alles papa fase. Mama is een beetje toevoeging op het moment.

Mevrouw kwam boven op me zitten. Super leuk voor de foto, alleen ligt zo’n buik niet super lekker. Toen ze ook nog ging springen kon je ons helemaal opvegen. Ondeugd spat er af.

Deze twee zijn een remake van de foto die we van twee jaar geleden hebben. Toen was Emily echt nog een babytje en nu als peuter. Heel erg gaaf vind ik deze.

Deze foto heb ik ook groot af laten drukken. Paul en zijn meiden, zo voelt het echt bij deze foto. Normaal zegt iedereen altijd dat Emily verschrikkelijk op mij lijkt, maar hier vind ik ook echt dat je zie hoeveel ze op Paul lijkt. Die wenkbrauwen, de kin. Echt niet alleen maar Mathiske.

Toch kon ik het niet laten om heel even zo’n schattig fotootje te laten maken met Paul en met Emily en buik. Te schattig gewoon.

Uiteindelijk maakten ze bij shoots and more de selectie waar wij uit konden kiezen. Van ruim 400 foto’s terug naar 56. Ik koos er 12 voor thuis. Maar jongens, wat ben ik trots en verliefd op deze twee. Wat een knappe man en dochter heb ik.

Laat jij wel eens professionele foto’s maken van je gezin? 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge