Geluk in een rompertje, mamablog, is dat nog wel mijn ding?

Nu mijn meiden ouder worden en we toch vrijwel zeker zijn dat er geen baby meer komt, past een mama blog dan nog wel bij me? Wat wil ik zelf?

Bloggen, vloggen, Insta, alles?

Sinds een paar weken ben ik begonnen met vloggen, het speelde al langer door mijn hoofd om dat te gaan doen, maar wanneer is nou zo’n moment? Ik heb het gewoon gedaan, ben er aan begonnen en bekijk per week wat ik wel en niet wil filmen, is dat een hele week of alleen het weekend. Rooster ik een extra video in of gewoon alleen een random video. Ik moet zeggen dat het me best goed afgaat, alleen het uploaden en de laatste puntjes op de I zetten kosten best wel wat tijd.

Door het vele werken de afgelopen weken (32+u ) en het vloggen, en mijn inspiratieloosheid was de blog even op een lager pitje. Ik wist gewoon niks om online te zetten en zelfs de teksten om de vlog in te leiden zijn iedere keer maar kort. Gelukkig komt het wel weer en kan ik gauw een notitie maken als ik wel wat weet.

Een van mijn grootste verslavingen op dit moment is toch wel mijn Insta, of eigenlijk beide. Op het account voor mijn baksels volg ik zulke goeie andere bakkers dat ik uren kan gaan zitten scrollen. Content voor mijzelf kon ik nou ook niet zo heel erg verzinnen, dus bleef ook maar een beetje achter. Nu moet ik zeggen dat ik voor de Insta van mijn werkgever met enige regelmaat wel leuke ideeën heb en die mag uitwerken, dat vind ik dan wel weer tof!

Van hardcore mama blog naar lifestyle blog.

Ik ben en blijf een moeder, een mama die haar kindjes heeft gekregen via IVF. Zo is de realiteit en dat blijft een onderdeel van mij. Vandaar dat geluk in een rompertje ook zo goed past of paste. Nog steeds zit voor mij het allergrootste geluk in een klein (maatje 44 of 50) rompertje. Alleen niet meer eentje die ik zelf zal baren.

Ik ga (voorlopig) gewoon verder als mamablog allen wel ietsje minder baby gerelateerd. Meer richting lifestyle, dus dat.

Zo ben je weer op de hoogte. Komende week heb ik toch nog een vlog voor je, want het is allemaal stiekem wel heel erg leuk!