Gelukkig nieuwjaar!!

Proost! Gelukkig nieuwjaar! De allerbeste wensen en Ik wens je een fantastisch, liefdevol en succesvol 2017.

Ik hoop dat als je dit leest je kater niet al te groot is en dat je al je vingers nog hebt 😉

Mijn voornemens, wensen en doelen voor 2017. En waar kijk ik naar uit?

Mijn voornemens voor dit jaar zijn eigenlijk een beetje het zelfde als die van vorig jaar. Afvallen, sporten, gezond eten. Die dingen die we in december een beetje laten gaan. Dus dat 😉

  • Ik wil er nu nog een kilo 2-5 af, ik ben nog in overweging voor een pakketje van Juice + Ik twijfel nog even.
  • Sporten. Dat is er nu een beetje bij in geschoten. Maar nu gaan we weer van start met 3x in de week. Met onder andere een keer per week bodypump! Kom maar op met die billen! In januari word Bodypump 100 gelanceerd. Zo gaaf ik heb er zin in!
  • gezond eten is eigenlijk weer terug naar wat we al deden. Groenten eten, fruit eten en normale porties. Alles wat er in december dus een beetje bij in schiet. Iets minder chocola en stol en koekjes en toetjes. En wijn

Mijn doel voor 2017.

Met het afvallen en sporten zal ik (waar het nu nog iets te veel is) weer naar een ‘normaal’ BMI gaan. Vind ik dat per se belangrijk? Nee niet noodzakelijk, maar wel prettig 😉

Het doel voor mijn blog is eigenlijk weer terug op de cijfers komen, die ik bij mijn oude site had. Ik kan om de een of andere manier mijn gratis site niet redirecten en daar baal ik best wel van. Er waren hele mooie bezoekers aantallen, maar met mijn nieuwe site zit daar zeker een stijgende lijn in. Dus dat komt vast goed!

Wensen voor 2017.

Wat ik wens voor 2017 is eigenlijk lekker voorspelbaar. Dat iedereen in mijn directe omgeving gezond is en blijft. Vooral na het afgelopen jaar dat er toch wat mensen verwachten en onverwacht zijn weggevallen hoop ik dat het voor aankomend jaar niet van toepassing zal zijn.

Stiekem hoop ik dat we in 2017 een positieve zwangerschapstest mogen zien. We zijn er nog niet mee bezig, maar een heel jaar is wat dat betreft lang genoeg om daar een plan voor te maken, toch? Een klein beetje geluk hierin zou ons toch wel gegund zijn.

Waar kijk ik naar uit in 2017?

Natuurlijk alle mooie dingen die gaan komen maar er staan er al zeker wat op de planning.

het concert van Bruno Mars. In april gaan we in Keulen een kijken wat voor feestje deze meneer kan bouwen. Echt ik kijk er nu al naar uit! #zinin

De verjaardag van Emily, ze word dan al 2 en ondanks dat het nog even duurt vind ik het zo bijzonder. Soms kijk je zo’n kleintje echt groot en het andere moment zou je zo graag willen dat ze nog klein is/was/blijft.

De lente, vol ritjes in de cabrio natuurlijk! Kom maar door met die zonnestralen.

De zomer vol heerlijke barbecues, en het badje in de tuin. Lekker tot laat buiten zitten met de vuurschaal aan. Dat is het lekkerst aan de zomer toch?

En de zomervakantie, we hebben nog niet geboekt en ook nog niet echt een idee waar we naar toe willen, maar dan komt vast goed. Ons lijstje is nog lang genoeg met waar we naar toe willen.

En natuurlijk Emily’s eerste echte Sinterklaas. Dit jaar kreeg ze er op de cadeaus naast niet echt iets van mee, volgend jaar zal dat toch al wel anders zijn. En mogen we zelf natuurlijk ook los.

Een fijne nieuwjaarsdag vandaag! Wij eten vanavond nog lekker even een pizza ofzo. Waar kijk jij het meest naar uit in 2017?

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge