I would never… als moeder

Vroeger, voordat ik moeder werd had ik van die dingen waarvan ik zei, dat ga ik nooit doen als ik moeder ben. En kijk eens aan, volgens mij zijn er een hoop i would nevers van dit lijstje af.

I would never…

..Afgezeverde koekjes in mijn mond stoppen. Sowieso, eten uit de mond van je kindje. Maar als Emily een koekje half op heeft en hem besluit in mijn mond te stoppen heb ik niet veel keus 😉

..van de auto een puinbak maken. Je auto is geen vuilnisbak, true story. Maar tegenwoordig liggen er in onze auto, zakdoekjes met snot ja, lege zakje van koekjes, koekkruimels, half leeg gelopen ballonnen, lege flesjes water, parkeer kaartjes die zijn natuurlijk 2 hele minuten reuze interessant, rijstwafel en doosjes van rozijntjes.

..  Eten als omkoop middel. Guilty. Als Emily moppert is een aardbei of een koekje een meer dan prima afleiding. Zo ook in de auto, vandaar die troep achterin.

.. Zelfde geld voor haar speen. Als Emily een beetje moe word en haar zit niet krijgt gaat ze op de grond liggen en roept ze heel hard tuttie, tuttie, tuttie. Meestal gaan we daar niet in mee, maar everything happens for a reason.

..Jezelf verslonzen. Tja, je komt er nu eenmaal niet altijd aan toe om helemaal gedoucht, gefohnd, opgemaakt en aangekleed de hond uit te laten. Dus ja soms doe ik dat ik m’n jogging broek, met knot op mn hoofd, zonder make-up en heel charmant mijn Uggs aan.

.. praten over poep. Dat is sowieso niet mijn ding hoor, echt niet. Maar als Emily nog geen poepluier heeft gehad is dat toch wel een beetje het onderwerp.

.. Discussie over kleren. Emily kiest graag wat ze aantrekt. Nu al. Vooral haar schoenen is wel echt een dingetje. Per se haar nieuwe schoenen.

.. Frozen. Werkt top als je gewoon even moet koken. Of stofzuigen, zelf even rustig wil zitten. Olaf is wel eens een redmiddel in huize van der Donk.

.. Social media. Mijn tijdlijn is sowieso de laatste anderhalf a twee jaar alleen maar Emily spam. Niks meer, niks minder.

.. I Could Never, een dag zonder mijn kleine meisje. Heel cliché, maar ze is de allerliefste, aller knapste. Ik zou geen dag meer zonder haar kunnen!

Wat is jou ultieme I Would Never..? wat staat er bij jou bovenaan je geboden lijstje?


6 reacties

  1. Frozen… aargh, wat vind ik dat helemaal niets. Al die prinsessenjurkjes die je overal ziet. Verschrikkelijk. Ik heb een zoontje en die is gek op dieren. Dus Frozen is niet aan hem besteed, gelukkig (want ik ben dan ook weer niet zo dat jongetjes geen Frozen zouden moeten kijken).

    Ik kan wel met gemak een dag/nacht zonder mijn kind. Mijn dochtertje is nu precies 3 weken. En ik heb inmiddels 2 nachten zonder haar geslapen. Ze heeft het dan heerlijk bij papa, die dan thuis is. Maar als ik weer thuis ben, knuffel ik haar extra hard, natuurlijk 🙂
    Sheila onlangs geplaatst…Borstvoeding of niet, jouw keuzeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge