Kate 1 jaar| De voorbereiding!

Over een paar dagen wordt Kate al 1 jaar. Het gaat ineens echt super hard en komt eind maart echt mega snel dichtbij. Ben ik al druk met de voorbereidingen? mwah, niet zoals bij Emily. Ik merk dat ik het wel echt een mijlpaal vind dat het eerste jaar er gewoon al bijna op zit. De uitnodigingen zijn verstuurd. Ik deel met jullie al onze partypreps!

De uitnodiging.

Noem me ouderwets, maar ik vind het leuk om een echte uitnodiging te versturen voor de verjaardagen van de kinderen. Voor Kate ben ik een hele tijd geleden bij ons vaste adres al begonnen met wat kaarten en ideeën voor te bereiden. Na wat geschuif besloten we toch voor een standaard kaartje te gaan, die ik naar wens heb aangepast. Hij is in de stijl van haar geboorte kaartje en dat vind ik extra leuk. Roze, goud, confetti nu al een groot feest.

Door het mooie weer in februari konden we mooi buiten foto’s maken. De ballonnen kregen we van Floor mee. Confetti erbij en het feestje is compleet. Al kon ik wel na het maken van de foto’s het kunstgras stofzuigen 😉 Maar zeg nou zelf, hoe cute is deze foto geworden?

Voor de ochtend heb ik voor een wat simpeler idee gekozen. Daarbij heb ik tekst op de foto gezet en deze op een polaroid formaatje bij Hema besteld. Een klein hartjes stickertje erbij en klaar om op de post te doen!

Thema

Voor de verjaardagen van Emily hebben we nooit echt heel erg met een thema gewerkt en was ik dat nu eigenlijk ook niet van plan. Hoewel er nu een groot terugkomende factor is, gaan we er maar lekker in mee en all out. We gaan voor roze en goud en confetti. Het confetti thema wil ik ook in de taart terug laten komen, maar daar wil ik nog niet al te veel over verklappen. Op mijn pinterest bord kun je vast stiekem mee gluren naar onze voorbereidingen. https://nl.pinterest.com/mathiskeh/verjaardag-kate/more_ideas/?ideas_referrer=9

De dag!

We vieren haar verjaardag in twee delen, omdat we in tegenstelling tot Emily haar verjaardag in maart toch niet helemaal op het weer kunnen vertrouwen. ‘s morgens de vrienden met kindjes, ‘s middags de familie en aanverwanten. We doen dus twee keer taart, twee rondjes feest en met een beetje geluk kunnen we toch even naar buiten.

Haar outfit kocht ik een tijdje geleden in de sale bij Prenatal, alhoewel ik er nog niet helemaal over uit ben of dit nou DE outfit is. Kate is niet zo’n tule jurkjes type, dus dat heb ik voor deze keer ook maar overgeslagen. Gewoon stoer en een printje past beter bij haar.

Bij Feestje van Hout bestelde ik een hele gave taart topper die Jodi speciaal gemaakt heeft voor Kate. Samen hebben we het over wat ideeën gehad en heeft zij hem zo ontworpen. Ik ben zo benieuwd hoe dat straks zal staan op de taart. Daar ga je uiteraard meer foto’s van voorbij zien komen.

Hoe vier jij de verjaardag van jouw kindje?

Een reactie

  1. Mijn dochter wordt binnenkort ook 1, maar mijn zoon is eerst nog jarig. Zijn derde verjaardag vieren wij geheel in brandweerstijl. Hier is hij helemaal weg van. Wij sturen alleen geen uitnodiging, misschien wel als ze iets ouder zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge