Kate 1 jaar | lieve Kate

Een jaar, een heel jaar geleden werd jij geboren. En wat voor een jaar. Hoop, ongeloof, liefde, dromen, toen wij wisten dat jij er aan kwam. Een heftige rollercoaster maar je bent er. Iedere dag genieten we van jou, je bent zo wijs. Een echt boefje, met jou krijgen we de komende tijd nog heel wat te stellen.

Een zusje, een meisje, een dochter. Twee dochters, jij maakte mijn wens compleet. Ons gezin compleet. Lief klein krullen kindje met je blauwe ogen en kuiltjes in je wangen. Woorden voor het eerste jaar, die ontschieten me een beetje. Wat zijn we samen een goed team. Je kon vanaf het begin gelijk super goed bij me drinken, ondanks dat je pas 37weken was. Je weet precies wat je wil en wanneer en hoe je het wil. En niet anders.

Ik zal er zijn voor je, voor altijd. Ook al vindt je dat je het allemaal al prima zelf kan. Nog heel even samen knuffelen in bed voor we moeten gaan aankleden, samen ‘s morgens een boterham eten of gewoon lekker in de drager en een rondje wandelen, het is zo fijn om dicht bij jou te zijn. Het feit dat je nu al beter slaapt dan je zus is voor ons ook erg fijn. Samen met je grote zus keten, of achter de hond aan. Jij bent nergens bang voor.

Wat ga je hard, geen moment om stil te staan. Beloof je me ook nog heel even klein te blijven?

jij, jij en ik. Wij. Jij en je zus. Jij en je papa. We zijn zo gek op jou, je bent zo een onwijs lekker boefje. Jij maakt ons compleet. Wij genieten van jou, en jij van ons. Gaan we samen nog mooie avonturen beleven en herinneringen maken?

liefs je mama❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge