Komt er nog wat van? ?

Disclaimer vooraf: Alvast vooraf excuus voor vrouwen die zich hier niet in kunnen vinden.. Met kort pittige kapsel, fleece truien en crocs, sla deze maar even over.

Als je al een tijdje bij elkaar bent en er kinderen bij zijn wordt je relatie toch een ander verhaal.

En heel eerlijk geld dat ook voor je seks leven, de mijne wel in ieder geval. En nee, ik zal niet in details treden. Maar soms moet je gewoon ff zin maken en samen aan de bak.

Seks lijmt je relatie, toch?

In mijn/ons geval wel. Een keer flink van bil of alle spreekwoordelijke hoeken van de kamer te laten zien werkt helend. Ruzie gehad? Spanning? Gewoon blegh omdat de kinderen lastig zijn? Neem gewoon even de tijd met z’n tweeën en maak er wat van.

Maar echt, waarom doen we onszelf op insta en onze blog soms voor alsof we seksloze wezens zijn? die kiddo’s komen (in veel gevallen) ergens vandaan toch? En een beetje oefenen en de skills onderhouden op zijn tijd is geen overbodige luxe toch?

Sinds ik me beter voel, kleed in me beter, maak ik me weer op en vind ik echt fijn om er mooi uit te zien. Dit straal je uit en is ook weer goed voor je omgeving. Laat de man hier nou ook even van profiteren, laat die hoofdpijn achterwege en trek een gezellig setje aan, of uit.

Je man is meer dan alleen de papa van toch? Dank hem eens op je blote knieën voor alles wat hij doet 😉

amen.

——————————————————————————————————————

Meer van dit? Lees deze dan ook eens, http://nivex.eu/de-man-is-dood-lang-leve-de-man/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge