2019 • dit is mijn lijstje jeuk woorden

Ik ben helemaal geen taalnazi, sterker nog. Ik zal vast ongetwijfeld fouten maken. Maar sommige woorden krijg ik gewoon ernstig jeuk van. Hierbij mijn lijstje jeukwoorden van 2019 😉 Deel jij de jouwe met me in de comments?

Deze:

Uit de hand geëscaleerd. Why? Iets loopt ui de hand of het escaleert, maar niet beide. punt.

In je kracht staan. blegh. Je bent of krachtig of je bent het niet. Gewoon, de zin klopt niet voor m’n gevoel.

Ik hoor wat je zegt, echter.. En het ergste is dat ik dit op het werk met enige regelmaat gebruik en tegen me word gebruikt. Dit is een nette manier van; ik ben het niet met je eens, en ik heb er fucking schijt aan. Terwijl je dat het liefst zou zeggen., haha

Alle me’s en mijn verkeerd om en tutoyeren omdat ik jonger ben dan jij. Anyhow, ik ben net zo goed consument, en je dient me maar aan te spreken met u. tot je me een beetje kent 😉

Uit je comfort zone. Maar, waarom dan? Je comfort zone voel je je comfortabel in, waarom zou je daar niet aan werken dan? Je moet alleen niet stil gaan staan, maar ontwikkelen kan ook binnen je comfort zone toch?

Alles wat precies, of kapot hard genieten is. Doe gewoon ff normaal.

Nou ja, wat wil ik hier mee? niks eigenlijk. Gewoon even gallen en door. (ook misschien wel een jeuk woord) Het eerste lijstje van 2019 is een feit. Ik ben benieuwd naar jouw jeukwoord/irritatie van 2019.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge