gezinsuitbreiding! 💖 Happy new dog!

We hebben gezinsuitbreiding! We hebben een nieuwe hond. We waren er nog niet naar op zoek, maar ze kwam op ons pad.

Its a girl!

Via een collega kwamen we in aanraking met een herplaatser. Hoe wat en waarom ga ik niet delen, dat is tussen ons. Na wat telefonisch contact zijn we over gegaan tot een kennismaking en waren we vrijwel gelijk verliefd op haar.

Het is een witte herder, Faila, van nog net geen 2 jaar oud. Ook was ze al kindjes en andere honden gewend. Ze is lekker enthousiast en blij en speels. Met liefde mag zij deel uit gaan maken van ons gezin.

Ik kijk uit naar alle, nou ja, afgezien van die in de zeikende regen, wandelingen in het bos. Dat we samen kunnen gaan hardlopen en fietsen. Knuffelen en spelen. Yes please. Welcome to our home lieve Faila ❤️

De eerste nacht is achter de rug.

Gisteren avond hebben we Angie en haar laten kennismaken en dat was toch wel even een ding. Angie is nog niet helemaal overtuigd van deze intruder. We hebben ze maar even apart gehouden. Vannacht toen Paul ging werken moest ze natuurlijk wel weer even kijken wat er nu weer ging gebeuren. En vanmorgen heb ik met twee honden Emily naar school gebracht en dat ging prima.

Zelf moeten wij even wennen dat Faila dus alles wat eetbaar is lust en op aanrecht daar bij kan 😂 ook hapjes en broodjes van de kindjes zullen toch wat strenger bewaakt moeten worden dan met Angie. Maar ach, dat hoort er bij.

Bereid je dus maar voor op veel insta Faila spam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge