Verbouwen of verhuizen? Onze woonwensen

De titel lijkt een beetje alsof het een samenwerking is, maar dat is niet zo. Nu we ons aan het verdiepen zijn in verbouwen, verhuizen, hypotheken en al dat soort spul deel ik er met regelmaat op instagram wat over. Dus ik neem jullie mee in onze woonwensen en onze plannen.

Verhuizen?

Eind mei liepen we naar huis vanaf mijn ouders en toen stond er ineens een bord in de tuin bij een huis wat we al een tijd mooi vinden. Direct contact opgenomen met de makelaar om een bezichtiging in te plannen. Helaas werden we binnen twee dagen al afgebeld omdat het al verkocht was. Balen! Maar ik geloof dat het dan niet zo had moeten zijn.

We besloten toch om niet voor verhuizen te gaan. Ons huis is fijn, onze mega grote tuin en ruime schuur, ligt in een fijne wijk met de school, stadscentrum, groen, parkeergelegenheid, en hele fijne buren. Waarom zou je dat achterlaten?

Toen zijn we toch bij een ander huis wezen kijken. Super netjes afgewerkt, voldeed aan veel van onze wensen, 0 verbouwen maar de tuin was zoveel kleiner dat we besloten er niks mee te doen.

Verhuizen, nee toch maar niet.

En door naar huis nr 3. Vastbesloten zijn we he? Not. De tuin moest nog alles aan gebeuren. Hoewel de keuken, garage, verbouwde zolder en bijkeuken echt top waren, waren er toch wat minpuntjes. Nee, toch ook is dit huis het niet. Niet waarvoor ik alle zooi van verhuizen me op de hals wil halen.

Verbouwen

Na een aantal gesprekken bij de hypotheek adviseur gaan we toch voor verbouwen. We pakken onze keuken aan en wilde de badkamer graag doen. Fris, strak en nieuw. Nu is alles redelijk 1997 eiken geel/oranje. Ik erger mij er al een aantal jaar aan en ik ben er klaar mee. Er moet wat gebeuren

Voor de keuken wil ik graag een aparte oven en combi. Een vriezer beneden en wit en strak. en gewoon fris en nieuw en helemaal ons.

En de badkamer wil ik ook strak, meer opberg ruimte en wat meer industrieel. Grijze tegels op de vloer, witte voor de wanden. Zwarte afwerking in de kozijnen en douchewand.

Kortom, even uitzoeken en klaar (hah, grapje he)

Wat zijn jouw woonwensen? Zijn er dingen die jij graag wilt veranderen of ga je binnenkort verhuizen?

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

2 reacties

  1. Ik heb ik een heerlijk huis in een super relaxte buurt en top buren. We wonen hier nu 3 jaar en ik ga hier voorlopig niet weg. Bij ons staat ook een nieuwe badkamer op de planning. De keuken is nog goed en kan nog wel even mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge