Paul, mijn held!

Vandaag hebben we 7 jaar verkering, zijn we 7 jaar samen, is het officieel 7 jaar ‘aan’ als je dat ons 8 jaar geleden had verteld hadden we je niet geloofd. Wij samen, buiten alle verwachtingen om, jij en ik.

De feitjes

Na een avond stappen een onverwachte kus, die voor jou iets minder onverwacht was dan voor mij volgde een keer samen eten. En na die avond spraken we de woorden uit, of het nu echt aan was. Na drie maanden toch maar gaan samenwonen en in augustus kochten we samen ons huis.

Dromen, een huwelijk en twee baby’s maakten ons compleet.

In voor en tegenspoed

Door alles heen, ben jij altijd de rots. Jij staat als een huis en bent zo ontzettend sterk. Tijdens de eerste ivf pogingen, tijdens de zwangerschap, nu in de avond spits, jij regelt het. Maar ook de afgelopen maanden, een nieuwe baan die je met beide handen aanpakt en er vol voor gaat. Ook thuis zorg jij dat de boel draait, hoort mij aan, laat me uitrazen en bent de schouder die ik nodig heb.

Naast de beste en leukste papa voor onze meiden ben je ook echt mijn held. What doesn’t break you makes us stronger!

lieve Paul, Ik houd onwijs veel van je.

wij zijn echt, in voor en tegenspoed, en rijkdom en armoede. In ziekte en gezondheid, jij bent de ware, jij bent mijn held❤️

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge