DeMaasdijk > kidsrun en mijn 5k. Nog even na genieten

Hoe ik getraind heb met Emily voor de kidsrun hebben jullie al kunnen lezen. Maar het was zo gaaf, zo bizar, zo leuk en ik ben zo onwijs trots dat ik de foto’s enzo toch nog even deel op de blog. Gewoon om even na te genieten en te vertellen hoe we het ervaren hebben.

15 juni.

De dag. De dag voor de family color run. Ik heb onwijs afgeteld tot deze datum en gewacht en naar uitgekeken. Ergens was ik bang dat Emily er helemaal geen zin in zou hebben en direct bij de start begint met mopperen en huilen. We hadden natuurlijk wel getraind maar soms had ze er gewoon echt geen zin in.

Haar vriendje liep ook mee en natuurlijk de andere kindjes die meededen waren interessant om achteraan te rennen, dus ik had goede hoop. Terwijl we stonden te wachten tot het startsein begon het zachtjes te regenen, balen, maar het maakte eigenlijk niks uit.

Onderweg op de route waren meerde keren een punt waar er gegooid werd met het kleuren poeder. De kindjes vonden het super leuk en ze waren bij de finish ook echt in allerlei kleurtjes. Bij de finish was een fotoplek ingericht met kleurpoeder zodat je nog even een gave foto kon maken.

Het was zo leuk!! Emily heeft niet de volle kilometer gerend maar wel het grootste stuk. we waren binnen 10 minuten gefinisd. Zo trots als ze is op haar medaille heb ik haar nog niet eerder gezien. Wat een prestatie! Ik ben ook zo trots, dat terwijl we foto’s maakte van haar met de medaille ik echt wel even een traantje weg moest slikken.

Mijn 5k!

Met mijn vader heb ik de nightrun gedaan, wat inhield dat we pas na 22u startte met lopen. Ik had niet zo kunnen trainen als ik gehoopt had omdat ik door de slapeloze nachten en wat extra uurtjes werken er soms gewoon niet aan toe kwam.

Mijn vader liep met mijn tempo mee en doordat ik in de eerste kilometer mijn veter al opnieuw moest strikken liepen we helaas best achteraan. Voor de finish hebben we nog een groepje in kunnen halen, wat de ‘overwinng’ natuurlijk extra lekker maakt.

Maar ik heb mijn snelste tijd ooit neergezet! In 37:1! kwam ik over de finish. Mega trots natuurlijk. Nu twijfel ik of ik door ga trainen tot 10k zodat ik die in het najaar ook een keer in kan plannen. Maar eerste even genieten van de vakantie!

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Een reactie

  1. toppers zijn jullie hoor.En met zo,n outfit moet je natuurlijk wel heel goed lopen.schattig hoe het haar staat en stoer.
    hele fijne vakantie!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge