Mijn geluksmomentjes van 2016

2016 zit er al weer bijna op. Dit jaar bestond vooral uit hoogtepunten hoor. Wat vliegt de tijd als je een kleintje hebt. Ik heb veel over ons leventje als ouders gedeeld en nu laat ik jullie alvast mijn terugblik op het afgelopen jaar zien. Ik haal nog even wat herinneringen op aan dit fantastische jaar! kijk je mee? Wat was jou hoogtepunt van 2016?

De halve verjaardag van Emily. dat was natuurlijk begin januari maar lijkt echt al een eeeeeeeuwigheid geleden. Wij vierden de halve verjaardag van Emily met taart. Heel erg schattig. De slagroom zat overal.  Een van mijn eerste blogjes ook, haha. Emily haar Halve verjaardag

Het concert van Ellie Goulding. Samen met mama, niet het beste concert waar ik geweest ben, maar wel was het mijn eerste echt ‘uitje’ zonder kind.

Mijn eigen verjaardag als mama. de eerste keer jarig als mama vond ik gewoon bijzonder. Dit jaar was mijn verjaardag ook echt even anders als de jaren daar voor.

De eerste keer naar de kinderboederij! wat een pret. schapen, koeien, parkieten. En naar de dierentuin!

Cabrio rijden! echt jongens blijer kun je me bijna niet maken.

En onze trouwdag een dagje naar Maastricht met z’n drietjes! wat een hoogtij dag! prachtig weer, heerlijk eten. fijn gezelschap ? Wat hebben we het heerlijk gehad die dag!

De verjaardag van Emily natuurlijk! met de zoektocht naar de perfecte loopauto, de taart maken en naar de dierentuin! Emily’s eerste verjaardag

En wat dacht je van de Foodfestivals die we dit jaar bezochten? dat kan ook zeker niet ontbreken in 2016, toch?

De Bruiloft van Astrid en Sanne. En Emily met haar schattige jurkje. Ook weer zo’n fantastische dag! Heerlijke dag vol hoogtepunten!  De bruiloft

Onze vakantie als gezinnetje naar Frankrijk!

Echt samen barbecuen en gourmetten! heerlijk als ze zo zit te smullen. Lekker knakworstjes van de barbecue en stokbroodjes eten.

Een nieuwe baan! woehoe (helaas niet meer fulltime mama, maar alle voordelen hebben nadelen toch?) weer aan het werk!

Cabrio rijden dus, van en naar het werk bijvoorbeeld.

Dat Emily het zo ontzettend naar haar zin heeft op de opvang en dat ze vaak niet eens mee naar huis wil.

Samen de kerstboom opzetten en naar alle mooie lampjes kijken. En natuurlijk het vieren van deze kerst. Lekker tafelen met z’n alle en op tweede kerstdag lekker gourmetten met z’n drietjes.

Wat is jou geluksmoment van 2016?

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge