10 ergernissen met een kinderwagen.

Ergernissen op de weg, die kennen we ondertussen allemaal. Maar wie met een kinderwagen loopt herkent deze meteen. Ik maakte een lijstje.

 • Regen. Need is say more. Regen is zoiezo vervelend, maar met een kinderwagen heb je over het algemeen je handen best vol. dus als je dan met paraplu en hond naar buiten moet is dit even goochelen.
 • Smalle gangpaden. Of het pad versperd door allerlei stellingen en goederen. Je kunt er dus niet door, er zijn van die winkels (vooral kruitvat is er hier erg goed is) waar je dus nogal vaak met je baby/ kinderwagen komt, en je dus niet eens op de plek van bestemming kunt komen zonder gevloek en de halve winkel te verbouwen/ om te stoten.
 • Slenterende mensen. Ik houd van doorlopen, maar vooral als het druk is kun je met een kinderwagen er dus niet even gauw tussendoor piepen.
 • Gesjouw met dat ding. Vooral als je dus even een paar kleine boodschappen moet doen. maxicosi erop, door de winkel, boodschappen in de auto, maxicosi in de auto, ding inklappen, in de auto tillen, en dat dan in een uur 3x achter elkaar, dan ben ik er wel weer klaar mee voor die dag 😉
 • Boodschappen doen. Als je dus te voet even een gauw een boodschap gaat doen, want er zit toch een mandje onder. Ja, daar gaat het mis, je hebt altijd TE VEEL boodschappen voor het mandje. dus dan moet je nog met tassen gaan lopen zeulen of je baby bedolven onder de boodschappen.
 • Restaurants/ terrassen. net zoiets als dus die smalle gangpaden. soms wil je gewoon gezellig even lunchen of wat drinken, maar als ik een euro zou krijgen voor iedere keer dat ik: ‘oh sorry’ of ‘pardon, mag ik er even langs’ moet zeggen, had ik m’n lunch al betaald
 • Mensen die in de wagen staan gluren of tegen de wagen aanstoten. en dan ligt je kindje eindelijk te slapen in de wagen, op dat terras of in dat restaurant, en dan zijn er altijd van die mensen die vinden dat ze in de wagen moeten kijken, en dan zo lomp zijn dat ze er tegen aan stoten dat het kindje dus weer wakker is.. jammer weer dit.
 • Niet automatische deuren. Dan sta je dus voor een deur, die niet opengaat, maar jij en je kinderwagen moeten er dus wel door, dan maar achteruit. Als je bijvoorbeeld in een winkel het voor elkaar gekregen hebt zijn er van die mensen die denken dat je een portier bent of zo, die gaan dan nog even gauw door de deur.
 • dat ding in je huis. Dan staat ie daar, je wandelwagen, in de gang, in de weg, want dat staat ie namelijk altijd. met stofzuigen, dweilen, je boodschappen naar binnen brengen.
 • Hondenpoep. toelichting nog nodig? Onder je schoen is al smerig, maar aan de wielen van je wagen helemaal, vooral als je al een rondje door je huis/gang bent gelopen. of m net in je auto wil gooien. getver! beste manier om m schoon te maken? tuinslang en afspuiten.

ben ik er nog een vergeten? of heb je nog tips? kom maar door!

3 reacties

 1. Haha zo herkenbaar ! Helemaal met een tweelingwagen.. Ook leuk toen de dames wat groter en wakkerder waren en dus daar rechtop in zaten en bij de lokale Hema regelmatig links en rechts ongezien spullen uit de rekken en vakken plukten. Stond ik bij de kassa met een shitload aan spullen die ik echt niet wilde afrekenen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge