Waarom ik alleen witte rompertjes koop.

Iedere gek z’n gebrek. Ken je dat gezegde? Ik kan er wat van, met mn rare afwijkingen haha.

Deze afwijking is ontstaan toen ik zwanger was van Emily. Wij wisten niet tijdens de zwangerschap of we een jongen of meisje zouden krijgen, dat wilde we graag als verrassing houden. Nu is het zo dat een witte romper best wel uniseks is, toch? Zo kochten we braaf alle rompertjes in maatje 50 en 56 in het wit. Lekker makkelijk.

maar het  kreeg pas echt vorm toen onze baby dus een meisje bleek te zijn.

Ik vind een wit rompertje voor ergens onder gewoon het handigst, zeker met witte of lichte meisjes kleren. Lekker neutraal, maar wel een beetje saai dus.

gekleurde rompers zijn leuk, zeker als ik bij de Hema ben sta ik met een paar leuke in de hand en dan sta ik te bedenken hoe ik dat dan weer ergens onder kan doen. Ze zijn zo schattig, maar als je ze niet aan trekt is het gewoon zonde. Dus dan gaan er weer alleen maar witte rompertjes mee naar huis.

Gelukkig komt de lente en de zomer er aan en hoop ik dat het met mooie weer gewoon lekker in alleen een romper naar buiten is. En dan koop ik, witte rompers met een printje, zodat het niet zo opvalt ?

Sst, ik heb maar liefst stiekem toch 2 zwarte rompers en 3 roze in de kast liggen van het afgelopen jaar. Tegen niemand vertellen ?

Als cadeautje om te geven doe ik dat dus niet, haha. Dan koop ik gerust gekleurd rompertjes met allerlei printjes. Omdat dat zo schattig is. Logica? Nee ik volg dat ook niet altijd. Maar zo’n mini romper in het mint groen of licht roze in maatje 50/6 is toch gewoon te schattig!

8 reacties

    1. T valt ook allemaal wel mee. Maar t viel me met de was doen ineens op. Nu de nieuwe bestelling bij H&M is ook weer allemaal wit ?

  1. Ik heb ook vooral witte rompertjes gekocht! Een paar met een print erop, maar vaak ook gewone effen rompertjes. Dat combineert zo makkelijk… In truitjes, broekjes, vestjes enz… laat ik me dan wel helemaal gaan 😉
    Femke onlangs geplaatst…Week #35My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge