Woehoe! Ik ben jarig!

30 januari 1990 op een wisselend bewolkte zachte dinsdag met 51cm en 3400 gram kwam ik ter wereld.

Mathiske Stephanie Haring

nu zijn we 27 jaar verder en ben ik dus nog laaaaang geen 30! Hoewel ik voorheen altijd al weken mijn verjaardag aftelde en iedereen daar zo’n beetje mee spamde word dat nu langzaam aan wel minder! Haha verrassend.

Dat neemt niet weg dat we het niet vieren natuurlijk.

Afgelopen zaterdag ben ik heerlijk met Paul uit wezen eten. Heerlijk! Zondags hebben we de verjaardag van mijn broertje gevierd die toevallig op de zelfde dag jarig is.

Maandag de dag zelf ga ik eerst lekker knallen in de sportschool en daarna lekker high tea’en met Charlotte bij de Yoghurt Barn! Echt, er zijn jaren dat ik het slechter getroffen had 😉 Nu liep Paul ook per ongeluk vallen dat Emily iets geknutseld heeft, dat is voor mij dus ook een first! Ik ben heel erg benieuwd!

En dan het weekend erop vier ik het uitgebreid voor familie en vrienden. Ik mag weer lekker los met taartjes bakken en hapjes maken. Ik heb er nu al zin in.

Hiep Hiep Hoera! Voor jullie ook een fijne dag vandaag! Woehoe!!

 

9 reacties

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag! En als je 30 wordt voel je daar volgens mij helemaal niks van.. Tenminste, dat hoop ik niet, want ik hoef nog maar 2 jaar.. :p. Fijne verjaardag nog! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge