Mijn ode aan mijn cabrio seizoen van 2017

Ze is weer geschorst, mijn grote liefde. Nou ja een van mijn grote liefdes 😉 Het mooie weer is echt op, het word koud en de diepe zit maakt het voor mij ook niet gemakkelijker haha. Afgelopen weekend heeft Paul ze gewassen, getankt en de accu eraf.

Winterslaap

samen hebben we dit jaar zo’n 3000km gemaakt, waarvan natuurlijk bijna allemaal open. Dat is natuurlijk niet zo veel, maar ach. De fiat hebben we nu vooral voor de fun en in de zomer is het toch wel lekker om ze te blijven gebruiken. Emily is ook echt helemaal fan, als ze in de schuur is staat ze te springen om met de ‘cavio‘ weg te mogen. Het is een beetje een luxeprobleem, en in de herfst moeten we even wennen dat we maar een auto hebben.

Hoewel ik wel van gasgeven houd, vind ik die brieven met zo’n paarse rand aan de zijnkant niet zo heel erg fijn. Op de weg die ik naar het werk rijd staan ze toch met enige regelmaat dus moet ik opletten. Als ik met de barchetta gemiddeld 70 in z’n 5 rijd is ie natuurlijk lekker zuinig. Gas geven is lekker, maar met tanken er achter komen dat je weer zuiniger hebt gereden als de vorige keer vind ik ook wel echt een stunt.

 

Voor nu neem ik heel even afscheid, tot het voorjaar. De APK datum stond nu rondom de aanschaf datum, wat ieder jaar toch weer een mijlpaal is, weer een jaar samen. Volgend jaar is dat al 7 jaar! Nu zal dan de APK vervallen en word ze pas weer gebruikt als de baby er is. Ik ga in maart met verlof, met hopelijk mooi weer. Ik kan dan alleen echt niet meer in de auto en er al helemaal niet meer uit, haha. In juni als ik weer aan het werk moet voorzien we ze van een verse APK en dan gaan we samen op pad, ook als is het dan maar kort.

 

Ik kan niet wachten! Als je je nou afvraagt waarom een cabrio zo fantastisch is moet je deze nog even lezen (10x waarom cabrio rijden zo fantastisch is!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge