7 x Mijn favoriete Netflix series van dit moment

Wij hebben sinds kort Netflix, ja echt, wij hebben onder een steen geleefd. Maar we hebben er een nieuwe hobby bij hoor. Heel wat uren verslijten we met staren naar een serie. Of binge als ik een avondje voor mezelf rustig een heel seizoen of in een weekend een hele serie 😉 Wat is tot nu toe mijn favoriet?

Series! Love it

Ik ben altijd al fan geweest van series, nog voor Netflix had ik hele series op DVD om ze te kunnen kijken. Zo heb ik Desparite Housewives en Glee bijvoorbeeld in zijn geheel op DVD. Frey’s anatomy tot seizoen 5 geloof ik. Na een ziekenhuis opname en 8 weken rust, moet je toch wat.

 • Gossip Girl. Echt een all time favourite! Ik heb de serie al meerde malen bekeken en kan hier van blijven genieten! De intriges, de gekkigheden, de spanning van Serena van der Woodsen (dikke girlcrush op Blake Livley hoor!) En hoe knap zijn die mannelijke acteurs?
 • You! Ook met Penn Badgley. Heel spannend vond ik die. Ik heb die serie echt in een ruk gekeken toen Paul een druk weekend had. Zo hop! ik een keer alles afleveringen. In der serie waarin hij dingen uit de weg ruimt om samen met een meisje te zijn waar hij verliefd op werd. Super spannende scene’s, maar ook het bizarre omdat ie eigenlijk heel lief overkomt.
 • Orange is the new black. Samen met Paul begon ik hier aan. Binnen no time waren we hooked en keken we de hele serie. Het gevangenis leven, de groepen cultuur, de individuele karakters, bewakers. Al moet ik zeggen dat de laatste twee seizoenen me echt een beetje to much werden. De opstand en al het net een beetje te ver uitgemolken gedoe, jammer eigenlijk.
 • Als je van Gossip Girl houd is Pretty Little Liars ook echt wat voor je. Ik ben er pas aan begonnen en ben net het eerste seizoen door. Gewoon lekker wegkijken en het Amerikaanse High School gevoel volgen.
 • Working mom’s was trending en maakte me erg nieuwsgierig. Heel herkenbaar en grappig. En het fijne is dat de afleveringen zo’n 20min duren.
 • Ook vond ik Good Girls een erg leuke serie! Deze is wat minder bekend, maar echt een aanrader. Een stel moeders die een supermarkt overvallen en daar toch wel een schuldgevoel over hebben als een bende lid hen ineens gevonden heeft.
 • Yummy Mommy’s vond ik wel ok. Voor gewoon zo tussen door. Wat ik jammer vond is dat je niet zoveel van de meiden in Melbourne ziet en dat overdreven gedoe van Maria en haar moeder nogal aan bod komt. Hilarisch als het over push presents gaat, bevallen en geld uit geven met een creditcard zonder max.

Heb jij nog kijktips voor me?

Mijn netflix kijk tis. Wat heb ik al gekeken en staat op mijn favorieten lijstje?

10 reacties

 1. Dead to me
  New girl (als die er nog op staat)
  Casa de papel
  Cable girls
  Elite
  Jane the virgin
  Riverdale
  Dynasty
  Dat is wel weer ff genoeg kijkvoer ?

 2. Riverdale
  Dynasty
  Tyrant
  Undercover
  Bates motel

  ? pretty little liars!!!! Ik hou er van!!
  Maar er zijn echt zoveel goede series!!

 3. 13 reasons why
  Designated survivor
  Undercover
  Bad Moms (geen serie maar wel heel leuk)
  Reign (maar dat moet net je ding zijn)

  Veel kijkplezier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge