Mini shoplog • nieuwe make-up

Een tijdje geleden heb ik een make-up cursus gedaan bij Spahuys. Ik was zo verrast dat het gelijk ging kriebelen voor nieuwe make-up. Vroeger had ik dit ook altijd bij de kapper, maar het is zo fijn om jezelf eens een mini make-over de geven.

Make-up cursus

Bij Spahuys kocht ik de highlighter waar ik instant verliefd op werd. Deze is van het merk dililah en kocht ik voor €45. Samen met de wenkbrauw gel die ik ook wel erg tof vond €25

De make-up was daar niet echt voor niks, maar wist dat ik ergens anders ook vast wel kon slagen.

Mijn budget tips voor make-up

Bij de Primark sloeg ik een aantal kwasten in. Voor een beetje plamuren moet je gewoon lekker kunnen smeren, dus dat. Ik kocht een fan brush voor de highlighter, een Kabuki brush voor de foundation en een brush voor de vloeibare foundation. Om het uit te proberen waren deze prijsjes meer dan prima. Nu ben ik alleen een bronzer vergeten mee uit te zoeken.

Ik kocht bij de Primark ook Foundation, concealer en een contour/ foundation stick. Het voordeel is dat ze bij Primark veel verschillende kleuren hebben. Het nadeel is dat het op een zaterdag druk is en alles door elkaar gegooid is. Ik begrijp niet dat mensen dat doen, zet het gewoon netjes terug als je het niet nodig hebt.

Door naar de Kiko Milano, ik ben sinds een paar maanden echt helemaal fan en mijn ogen gaan helemaal glinsteren als iemand het over de Kiko heeft. Ik zocht daar een bruine eyeliner uit met een sponsje achterop waardoor je hem mooi kan blenden en een nieuwe lipstick. Deze zijn echt zo onwijs fijn. Dit keer zocht ik een zachter tintje uit in plaats van een hele felle kleur.

kiko milano make-up

Voor mascara gebruik ik graag of die van Hema of die van l’Oreal. Ik zweer echt bij de Miss Babyroll, de miss Manga en de Miss Hippie. Ik gebruik ze alledrie in veel laagjes over elkaar heen zodat ik lekkere grote wimpers heb.

Met mijn krultang die ik kreeg met Moederdag maak ik nu de look af door een losse Krul te maken en ben ik klaar om te gaan. Hij is van Remington en is een ‘wand’ en heeft dus geen klem. Een handschoen is inbegrepen wat echt ideaal is.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Een reactie

  1. Heel mooi meid! Ik snap nooit zo goed waar al die kwasten voor zijn haha! Heb een sponsje voor de foundation zo’n ei zeg maar.. En voor de oogschaduw een oogschaduw kwastje en dan 1 wenkbrauw kwastje en voor de rouge nog 1. Veel verder als dit kom ik zeg maar niet haha! En ik had het al eerder gezegd maar die krullen! Wauw!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge