Mega Zomer #Shoplog. Action, Hema & Zeeman.

Ineens mooi weer en Emily had natuurlijk niks meer om aan te trekken. Nou ja, voldoende, maar niks met die hele mooie weer. Korte broekjes van vorig jaar past ze nog 2 en jurkjes 0. Schiet op toch. Dus tijd voor een nieuwe lading kleertjes. Ook voor mezelf mocht ik wat leuks shoppen.

Voor mezelf.

Nieuwe spijkerbroeken. Die heb je soms gewoon nodig. Ik was zo’n moeder die ik veel te grote spijkerbroeken liep omdat ze nog zo lekker zaten. dus dat. Ze waren alleen nu dus echt stuk dus tijd voor nieuwe. Van Only €34.95 en de tweede voor de helft.

Een shirtje om maar gewoon eens een setje te maken. Only €24.95

Deze rok van sweatstof. En hij zit erg lekker. Hema €15.

Eindelijk hadden ze ook de matte lip laquer. Ik ben er blij mee. €3.50 volgens mij.

Zeeman.

Veel voor weinig. Lekker budget shoppen. Zo hoef ik me niet druk te maken over vlekken of ze het wel aan kan naar de opvang enzo. Gewoon simpel. Ik kocht er T shirtjes, jurkjes

en een nieuwe zonnebril voor €1.49

En een Elsa handdoek poncho.

Action.

Een rondje door de action doe ik altijd met een lijstje. En dan koop ik nog meer als wat er op mijn lijstje staat. Onder andere nieuwe kussentjes voor de bank. Een fris kleurtje. 3x €3.98

Led lampjes voor buiten met een solar cel. €3.79

een mandje voor de badkamer. €0.79

Gummen. €0.39

een zwembadje voor €2.79.

Waterspuiters, we namen er ook eentje mee voor ons buurmeisje. €0.69

Ik kocht nog maar een strand setje voor Emily. Altijd goed en dan kan deze in het zwembadje. Met een vrachtauto. €2.39

Hema spulletjes.

Sokken. Voor Emily enkel sokjes en voor mezelf van die kousen voetjes om te proberen. Allicht goedkoper als blarenpleisters.

Korte broekjes voor Emily. De prijskaartjes liggen erbij. Ineens is ze hard gegroeid. Maatje 86 heeft ze zo goed als over geslagen. Dus nu kunnen we bij de grote meisjes kleren terecht.

Dit jurkje kon ik echt niet laten liggen. Ik vind hem zo mooi en hij is lekker luchtig.

en twee keer leggings. Ik vind deze echt super fijn en ze schijnen niet door.

Zonnebrand. In de aanbieding 2+1 gratis. Ik raak altijd alles kwijt van dit soort spul, dus ook nu. Naïf zonnebrand kwijt… hmm ik ga wel voor een goedkopere optie.

Een vestje. Deze zijn zo fijn. Past overal bij en ze zijn er vaak ik veel kleurtjes. Ik ben een echte Hema fan.

Nieuwe schoenen.

Bij Decathlon hebben ze deze sneakertjes. Het zooltje is lekker dun en de schoentjes zijn luchtig. We hadden vorig jaar voor Emily zoiets soort gelijk en het kost geen knoop. voor €7.99 nog extra schoentjes voor naar de opvang.


Wat er dan nog ontbreekt zijn sandalen. Ik had echt ontzettend gave gezien van Shoesme, de zomer actie, me een luipaard printje en een rode zool. Alleen vond Paul dat dus niks. Het werden Teva’s. Ik vind deze ook erg gaaf met Flamingo’s. €34.95


Heb jij ook al allemaal zomer dingen ingeslagen? Wat is jou favoriete zomer item?

 

9 reacties

  1. Ik heb die grijze broek van de only ook die is echt zoo fijn!? ( alleen zit ie nu heeel strak bij mijn buik.. nog n paar kilootjes te gaan haha. )

    Verder heb ik voor wout ook zo’n korte broekjes gehaald bij de Hema alleen klopt er niks van die maten vallen super groot uit. Maatje 50 waarin meneer kan zwemmen ??

    Verder super leuke dingetjes weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge