Meiden uitje; Spahuys Kids museum portret 2.0

Afgelopen weekend was het weer zo ver, het museum portret. Van twee jaar geleden weet ik nog dat Emily het zo leuk vond en de foto zo mooi geworden was, dat ik direct ingeschreven had voor allebei de meiden voor dit jaar.

Haar en visagie

Er was dit jaar ook weer iemand aanwezig om de haren van de meiden te doen. Emily haar haren werden prachtig ingevlochten en zij kreeg een onwijs mooie speld met pareltjes in haar haren. 

Kate haar krullen werden mooi gekamd en ze kreeg een schattig speldje in haar krullen. Ze is zo schattig met speldje in haar haren.

Daarna door voor een makeupje door Wendy verzorgd. Heel lichtjes want het zijn kinderen en het moet zo natuurlijk mogelijk. Dus geen dikke mascara en highlighter, maar meer voor het gevoel.

En voor Kate ook. Kijk dat snoetje ❤️ zo schattig.

Ik heb ondertussen genoten van een fijne cappuccino tot de meiden klaar waren.

De foto’s ?

Door Danny was dit jaar ook weer aanwezig om de mooiste portretten te maken.

Eerst was Kate aan de beurt en zij moest op een krukje blijven zitten. Dat was wel even spannend, nadat de assistente het overnam en ik Elsa via spotify als hulp inschakelde kwam het goed.

Emily ging als echt dametje zitten. Helemaal op haar gemak alsof ze wekelijks moet poseren.

Tot slot zijn de zusjes samen nog op de foto geweest. Het roze van beide meiden matcht zo mooi op de foto en de grijzige achtergrond. Echt te schattig gewoon. Ik kan echt niet wachten op het eind resultaat!

Tot slot, nagels lakken

Een van de meiden van het Spahuys kids team nam het lakken van de nagels op zich, na de foto’s mochten zij gaan zitten en werden de nagels gelakt. Kate had het voor elkaar en mocht op schoot zitten terwijl de nagels van jaar zus gelakt werden.

Ranja en een brownie, en voor mama een caramel koffie toe om het af te sluiten. Glimmend van trots ging ik naar huis. Emily en Kate hebben beiden heel erg veel lol gehad, en vonden het echt heel erg leuk.

De locatie, het Jan Cunen museum in Oss, was hier uitermate geschikt voor!

29 juni

Zijn er nog enkele plekjes voor een museum portret. Je kunt je aanmelden via Spahuys kids. Daar kun je voor €69 een voucher kopen. Binnen dat aanbod zit er een foto van 20×30 bij en het doen van de haren en iets lekkers toe. Kom je uit de omgeving, echt ga! Je zult geen spijt krijgen, Ook als je geen dochter hebt, maar een zoon. Alleen de foto is het al waard.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge