Mijn favoriete verzorgingsproducten voor Kate!

Na een paar maanden met een baby moest ik weer even wennen aan de verzorgingsproducten die een kleintje nodig heeft. Nu heb ik een voorkeur met producten die we graag gebruiken voor Kate en ik vertel er graag over.

Babybillen.

Als luiers hebben we nu weer een paar verschillende geprobeerd, Etos, jumbo, pampers en kruidvat. Onze voorkeur ligt toch echt bij de luiers van kruidvat, daarmee blijft Kate een hele nacht droog. Met de pampers babydry hebben we een wat mindere ervaring. Billendoekjes vinden wij van pampers het meest fijn, komen goed uit de verpakking en worden niet te snel droog.

Als crème gebruiken wij het liefst oldskool sudocreme. Dat werkt voor ons gewoon prima, uit een potje en smeren.

Badderen en douchen

Kate gaat zo’n beetje om de dag of om de twee dagen in bad of in de douche. Door het spugen gaat ze anders zo zuur ruiken en doordat ze toch best wat haren heeft worden die toch wel relatief snel vettig, en dat vind ik er niet uit zien. Ze heeft gelukkig geen gevoelige huidje waardoor dat allemaal prima kan.

Alle producten gebruiken we van Naïf. Bij Emily vonden we deze het fijnst omdat de geur subtiel is en het hele no-nonsense, geen rommel verhaal vond ik een sterk marketing ding dus gingen we hier mee aan de badder. De bodylotion smeert fijn in en gebruik ik ook wel eens voor mijn huid, die wel gevoelig is en hier goed op reageert. Ook de olie vind ik erg fijn, maar gebruik ik minder vaak.

Om af te drogen gebruik ik een hydrofiele doek en van Hema vind ik ze het fijnst. Zijn niet zo hard, vormvast en ook te krijgen in leuke printjes.

En verder..

Vitamine D hebben wij van Kruitvat, nu in olie vorm, maar ik vind de suikervariant eigenlijk gemakkelijker geven. Die glijden gewoon gemakkelijker van het lepeltje af vind ik. En Kate trekt daar niet zo’n vies gezicht bij.

Wat vind jij de fijnste verzorgingsproducten voor je kindje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge