Mijn Moederdag verlanglijstje

Dit jaar mag ik voor de derde keer Moederdag vieren en zelfs voor de tweede keer van twee kindjes. Ik laat mijn man subtiel (ahum) weten wat ik graag van de meiden zou willen krijgen. Nu deel ik mijn lijstje van dit jaar, zo kan je zelf misschien ook wel een subtiele of minder subtiele hint geven aan jou vriend/man/kinderen.

Heb jij nog een leuke tip voor mij?

Nu ben ik me er wel van bewust dat ik Moederdag heel commercieel neerzet, maar hé, zo doen wij het nu eenmaal. En ja, ik ben me er van bewust dat niet iedereen zomaar moeder word en Moederdag kan vieren. (tot 4 jaar geleden was ik er zelf namelijk een) Ik vind het ook leuk om Paul met Vaderdag echt in het zonnetje te zetten. En daarbij vind ik de zelf gemaakt knutsels echt de allerleukste!

Mijn lijstje;

 • Bucketlistboek voor ouders. Ik gaf Paul het bucketlist boek voor Koppels cadeau voor onze trouwdag en hij is gewoon echt heel erg leuk. Ik ben benieuwd wat er in het boek voor ouders staat en wat we daar van kunnen afvinken. Ook leuk als kraam cadeau of iets dergelijks!
 • Schoonheidsspecialiste. Gewoon een lekkere gezichtsbehandeling of massage, daar knap je gewoon echt van op vind ik. Dus, deze staat sowieso altijd op mijn lijstje.
 • Krultang. Toen ik een tijdje geleden in de bijenkorf liep en een van de verkoopsters vroeg of ze mijn haren mocht doen was ik verliefd. Mijn haren in de krul verraste me. Hoewel deze krultang €130 kost vind ik dat net even to much. Maar een krultang zou ik wel graag willen.
 • Leuk uitje. Gewoon een dagje weg met z’n vieren. Naar de dierentuin of de efteling. Of gewoon samen met Paul een dagje naar de Sauna.
 • Fotoshoot. Het is al weer bijna een jaar geleden dat we ons met z’n vieren lieten vast leggen. Toen was Kate echt nog een babytje, tijd voor frisse nieuwe dus!
 • dikke brulpijp voor onder de motor. Moet ik dit nog toelichten? Beetje gek moederdag wel, maar ach. De originele uitlaat zit nog onder mijn motor wat prima is, maar een sportdemper vind ik gewoon vet!

En verder hoop ik gewoon dat het die dag mooi weer is en we gewoon lekker rustig aan kunnen doen en genieten van elkaar. Zo simpel kan het zijn toch?

2 reacties

 1. Tuurlijk, moederdag is commercieel, so what!
  Maar genieten met een jong gezin, is gewoon het allerleukste. Later zul je met weemoed vooral deze jaren herinneren.
  Dus: vooral nu genieten en een mooi plaatsje geven in je geheugen.
  Liefs, een ervaringsdeskundige ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge