Mini makeover • shoplog • Primark, shoeby x Fred van Leer

Bij mijn mini makeover hoorde natuurlijk ook nieuwe outfits. Ik heb voor mezelf flink geshopt de afgelopen weken, manlief heeft me nu zo’n beetje een shopverbod opgelegd, maaaarrrr ik kan natuurlijk wel even een shoplog in elkaar zetten voor jullie.

Kunnen we samen oordelen of ie nou wel of geen gelijk heeft met z’n verbod 😉

Primark

Toen ik voor meiden shopte in Eindhoven, ben ik voor mezelf ook prima geslaagd. Ik kocht zelfs meer voor mij dan voor hen geloof ik.

goed geslaagd in ieder geval.

Shoeby

Toen door naar de shoeby. Ik heb zo’n beetje de halve zomercollectie nu in de kast hangen, zoveel heb ik geshopt bij Shoeby. Ze zijn daar erg blij met me, en ze herkennen me als ik de winkel in kom.

Onlangs heb ik ook een hele toffe VIP avond gehad met vriendinnen en familie en dat is ook zeker een aanrader. Shoppen in een dichte winkel, met een hapje en drankje en korting.

Ik wilde eigenlijk graag een foto met de kleding aan maken, maar dat is niet gelukt. Dus gewoon aan een hangertje op de foto, maar niet minder leuk.

Ook vond ik dat ik sandalen en nieuwe schoenen nodig had, die kocht ik ook. De sandalen komen ook van de shoeby. Ook de tas, kreeg ik er als koopje bij voor €8,00

De witte sneakers komen van Scapino en samen met Emily heb ik dezelfde.

Shoeby X Fred van Leer

Samen met een vriendin ben ik bij de lancering van de nieuwe Fred van Leer collectie geweest bij het hoofdkantoor. Ik vind het printje echt onwijs tof, en leuk om een keer bij zo’n event aanwezig te zijn geweest. Ik kocht daar wederom een maxijurk en de shawl zat in de goodiebag.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Dit is trouwens geen zins gesponsord, ik ben gewoon oprecht heel enthousiast, ondanks dat mijn bankrekening nu aardig geslonken is.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge