Naïf babycare vs. Zwitsal

Iedereen kent Zwitsal, de gele verpakking en de geur. Ze hebben van Zwitsal hele horde spullen voor baby’s. Tegenwoordig komen er wat alternatieven, de huismerken van de supermarkten maar ook de biologische spulletjes steeds meer in opkomst.

Bij de schoonheidssalon waar ik met regelmaat kom (het Spahuys) hadden ze nu een lijn met verzorgingsproducten Naïf babycare voor de allerkleinste. Ik heb voor nu zo’n travelkit gekocht, omdat daar alle soorten inzaten zodat we alles eens konden proberen. full34904638Naïf’s producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal zijn en zonder bestanddelen die irriterend of mogelijk schadelijk zijn voor baby’s, ouders of de natuur. Een bad, een verschoning of klaar maken voor naar bed gaan wordt leuker voor zowel baby als ouder. NAÏF alles om je baby Schoon, Gezond en Gelukkig te houden.

Wij hebben Naïf wasgel, shampoo en bodylotion gebruikt. Shampoo gebruiken we al regelmatig omdat Emily van die lange haren heeft. De geur van de wasgel is heel zacht. Veel zachter als bijvoorbeeld zwitsal, en hij schuimt iets minder. Verder is ie natuurlijk net als zwitsal zeepvrij, maar deze is ook nog vrij van parfum, siliconen en parabenen. Dus extra mild voor het tere baby huidje.

de Bodylotion, na het afdrogen, gebruiken we of olie of bodylotion. De bodylotion van Naïf is iets vetter als die van Zwitsal, maar verdeelt goed en smeert lekker uit. Trekt ook lekker snel in het huidje. Hij is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaad olie, zoete amandel olie, avocado olie, macademia olie en bisabolol (kamille). En hij ruikt heerlijk zacht naar de amandel. Ik vind de geur van amandel altijd erg lekker.

Als ik dus binnenkort weer naar het spahuys ga neem ik de grote verpakkingen mee voor Emily. Net zo luxe als mama 😉

Naïf is ook te koop via bijvoorbeeld bol.com, Apotheek, babyzaken, warenhuizen als Bijenkorf en parfumerieën.

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge