Oh kom er eens kijken! Sinterkerst-Swap 2016

Oh kom er eens kijken, wat we vandaag voor jullie hebben. Samen met mij en 7 andere bloggers en vloggers hebben we weer een super leuke Swap georganiseerd! De sinterkerst-swap. De sint is ondertussen alweer het land uit en de kerst moet nog komen, tijd en reden genoeg voor cadeautjes!

Wij kregen dit pakketje van Saskia van http://www.twinkelbella.nl en wat een leuke dingen zitten er in.

Dit zat er in!

Super leuk ingepakt met alle witte bolletjes, al vond ik dat met Emily nou weer niet zo’n fantastisch idee 😉 Deze foto’s zijn wat donker omdat wij natuurlijk niet konden wachten om alles uit te pakken. De rest heb ik dus maar even overdag gemaakt.

Een super leuk broekje van Hema.

En de houten make up en haar spulletjes van Hema, die had ik zo’n beetje overal voor Emily op haar verlanglijstje staan. Als ik nu mijn labello pak wil mevrouw ook gelijk al, dus nu kan ze zelf aan de slag. En hele schattige speldjes.

En voor mij zat er een reep Tony’s in. En een lekker roze nagellakje.

Ook zaten deze twee Essie nagellakjes er in om weg te geven. Ik ga nog even bedenken aan wie… Hele toffe kleurtjes!

Mijn pakketje is naar Leonie en Kyra gegaan. Ben je benieuwd wat ik hen cadeau heb gedaan? Ga dan ook nog even gauw daar kijken.

20 reacties

  1. Het ligt aan mij maar snap niet zo heel goed hoe zo’n ‘swap’ nou werkt ? Maar.. wat ik wel snap is dat je super leuke kado’s gekregen hebt! Leuk om te lezen!

    1. Een swap is eigenlijk als een surprise waarbij je lootjes trekt en een mooi pakketje verstuurd. Alleen dan met onbekende.

      Ik vind het altijd super leuk om te doen en zit er aan te denken van het voorjaar weer eentje te organiseren

      1. Ow wat grappig! Dan is het écht een verrassing wat je krijgt natuurlijk want degene die jou lootje heeft kan goed een hele anders smaak hebben of maak je een verlanglijst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge