Onze eerste gezinsfoto’s!

Afgelopen week waren wij weer bij shoots and more. We zijn altijd meer dan tevreden over het resultaat en daarom boekte wij nog een fotoshoot daar. Ook deze foto’s hebben we gewoon zelf betaald maar ik ben echt te trots om ze niet te delen.

De vorige keer was in december en was ik zo’n 20 weken zwanger. Nu gingen we voor het eerst als gezin van 4 op de foto. Stralend en in vol ornaat.

De foto’s van de meisjes

Vind ik denk ik het allermooist. Zo schattig samen en zo zoet. Het was ongelofelijk moeilijk kiezen.

In ons pakket zat een afdruk en een canvas. De afdruk kozen we er eentje van de meisjes en als canvas eentje van ons allemaal. Het fijne aan shoots en more is dat ze mee denken over de poses die je kunt aannemen. Maar kijk nu zelf hoe fantastisch we er op staan. Ook wilde ik een nieuwe foto van Paul en mij, nu zes jaar verder als heel gezin.

Ook wilde we graag ieder apart wat foto’s met een van de dames. Er waren zoveel foto’s en het was zo moeilijk kiezen. Maar deze zijn het geworden.

Dit zijn ze. Ik laat er aantal afdrukken om in te lijsten en ook hebben we in een fotoboekje mee gekregen. Om te koesteren. Wat ik er precies mee ga doen ga je vast nog voorbij zien komen als ze hangen.

Shoots en more tot de volgende keer!

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge