Onze sinterklaas en kerst wishlist!

De decembermaand met al haar cadeautjes staat te trappelen, dit jaar vieren wij voor het eerst sinterklaas met Emily. Er moet over lijstjes worden nagedacht, wat staat er op die van ons? Waar worden wij echt blij van en zouden we graag in onze schoen of onder de boom willen?

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik lichtelijk allergisch ben voor plastic speelgoed in primaire kleuren en veel herrie, de V-tech ellende is toch niet helemaal aan ons besteed. Gelukkig vind Emily het erg leuk om met haar keukentje te spelen en daar kan zonder al te veel herrie heerlijk mee gespeeld worden.

Kate kan zelf natuurlijk nog niet echt kiezen, daar moesten we zelf over na denken. Gelukkig heb ik op mijn telefoon een lijstje bij gehouden zodat ik niet nu alles zou moeten uitzoeken.

Kate

de Grimms regenbogen. Ik weet niet of je ze kent, maar ze zijn zo ontzettend gaaf. Je kunt ze op allerlei manieren stapelen. Ik heb op Kate haar lijstje de kleine variant staan omdat ik denk dat die groot genoeg zijn en ze daar nu al mee zou kunnen spelen.

Boekjes. Voor Vaderdag en Emily haar verjaardag hadden we super leuke boekjes laten personaliseren. Voor Kate wil ik ook graag een boek met haar naam zodat ze een echt eigen boek heeft. Voor we de meiden naar bed brengen lezen we altijd voor en zo bereiden we de collectie weer wat uit. Uit de serie van Gonnie en Gijsje staan er ook een aantal boekjes op bij beide dames.

De ringen van Done By Deer lijken me gewoon erg handig, zo kun je dingen aan de kinderwagen of Maxi-cosi maken zonder dat Kate het 100 keer op de grond kan gooien.

Emily

Emily is nu we weer wat meer binnen moeten spelen van het bouwen en de duplo. Het liefst wil ze tv kijken, maar daar trappen we niet in, ze wil dan graag Cars kijken. Nu hebben ze van Duplo en Lego een Cars aanbod waar we voorlopig nog van alles van kunnen vragen. Ik vind ze zo gaaf! En Paul kan ook zijn hart op halen met alles bouwen en in elkaar zetten.

De Duplo trein hebben we bij mijn ouders geleend, maar staat ook erg hoog op ons lijstje. We hebben nu een set met de elektrische trein op zolder klaar staan. We willen ook graag wissels, bruggen, stations en wagons er bij om heel de kamer door te kunnen!

Ik weet nog niet of ik er blij van ga worden, maar ook Play-doh heb ik op de lijst gezet. Kleien en dingen maken, ik ben benieuwd.

Mijzelf

Rituals kreeg ik vorig jaar zoveel (en met mijn verjaardag) dat, ik tot aan de verjaardag van Emily er nog gebruik van maken. Maar nu zijn ze op en wil ik wel graag weer nieuwe. De lijn ‘ritual of ayurveda’ en de ‘ritual of sakura’ vind ik altijd erg lekker ruiken.

Het boek ‘Cheesecake’ van Sabine Koning met allemaal cheesecake recepten erin. Bakken doe ik graag, en cheesecake is altijd goed.

Nieuwe sloffen, ik ben nu zo’n ballerina model en daar krijg je toch koude voeten in. Doe mij maar nieuwe warme sloffen.

Paul

Hij wil graag het boek van Olav mol over ‘Ayrton Senna’. Paul is een grote F1 en Senna fan, dus deze wil hij graag lezen. Hij mocht hem van mij nog niet kopen omdat we anders alweer niks wisten voor op zijn lijstje haha.

Ook Paul houd erg van Rituals. Hij vind de lijn voor mannen erg fijn, maar ook de Hamam lijn ruikt super lekker.

Wat staat er op jou lijstje?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge