#OOTD Onze kerstoutfits!

Goedemorgen deze kerstochtend! Ik beloofde nog even onze kerstoutfits te delen. Wat is dan een betere dag dan vandaag? Paul zijn foute kersttrui, Emily’s outfits en de mijne komen voorbij. Niet te spannend, maar wel leuk.

Kerst 2017

De laatste kerst met zijn drietjes. Hoe bizar is dat. Dat verdient een mooie outfit, eigenlijk net als andere jaren. Voor Emily was ik zo klaar en kostte me dat niet al te veel moeite om te verzinnen dit jaar.

Tijdens ons weekendje in Engeland waren we bij Primark en kwam ik dit jurkje tegen. Met een maillotje is het setje. Super schattig, gebreid, rood, met sneeuw en beestjes erop. Voor de oplettende kijker, Emily had hem inderdaad vorige week al aan. Iets met een peuter en een eigen wil.

Voor de tweede outfit wilde ik wat chiquers. Zoals eigenlijk altijd. Waar ik het eerste jaar voor iets super schattigs ging, heb ik nu iets uitgekozen waarbij ze er ineens uit ziet als 12. Bizar! Bij Hema kwam ik dit tegen, het colletje met de glitter trok me meteen. Het rokje twijfelde ik even over, maar na een Instapoll en whatsapp hulptroepen was de keus gauw gemaakt. Het plooirokje.

De papa en mama.

Paul kocht bij de Primark een foute kersttrui. En met fout bedoel ik ook echt fout! Er zitten lampjes in die in verschillende ritmes knipperen, de kleur blauw is net de verkeerde kleur blauw. Maar voor een foute kerst trui is hij geslaagd.

Zelf moet ik natuurlijk ook wat aan. Ik kreeg van Floor, nadat we vertelde dat we een kindje kregen, dit jurkje. Je ziet hem super veel voorbij komen, maar hij is en blijft heel erg mooi. Hij is van mama licious en ik zag met google’n dat ze hem ook met lange mouwen hebben.

Voor morgen heb ik een andere outfit, want ik heb subtiel (ahum) een hint naar Paul gestuurd over wat ik graag wilde voor kerst. Onder de boom ligt nog een pakje met mijn naam erop. Die trek ik morgen aan. Dat is nog even een verrassing.

Op de socials ga ik sowieso onze outfits en onze standaard jaarlijkse kerstfoto delen. Fijne dagen!

Deel jij je foto ook met ons?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge