Floor| Daan 1 jaar! De uitnodiging

Nog heel even en dan wordt onze lieve Daan alweer 1 jaar. Zijn wij alweer 1 jaar papa en mama. Wat bizar hard gaat de tijd!

Nu zijn wij uiteraard van plan om zijn eerste verjaardag zeker niet stilletjes voorbij te laten gaan. En wat heb je nu nodig voor een eerste verjaardag?

Uitnodigingen!!

We besloten eerst een thema te kiezen. Hier worden de uitnodigingen, versieringen en taarten op aangepast. Wij kozen uiteraard voor een Batman thema! (Vele volgers op Instagram zullen ondertussen de liefde voor Daan en Batman wel hebben gezien)

We kregen een mailtje van kaartje2go.nl of we bij hen een kaartje wilde maken voor deze bijzondere mijlpaal. Mathiske liet dit aan mij over omdat een eerste verjaardag gewoon super bijzonder is. Op kaartje2go.nl is de keuze voor uitnodigingen echt enorm. En na wat filters instellen kwamen we terecht bij dit super toffe kaartje.

Het maken en bestellen van de uitnodigingen ging super gemakkelijk. Je kan op de site helemaal je kaartje naar wens aanpassen. En hoe tof is het dat ze dus ook een Batman thema hebben? De keus was dus niet moeilijk!

We besloten de binnenkant simpel en rustig te houden maar wel met een toffe foto van Daan en een batman outfit. Duurde wel even voor we de perfecte foto hadden. Maar het is gelukt!

Echt helemaal top!

Wat ook super fijn is, is dat je een gratis proefdruk kan bestellen. Zo kun je dus makkelijk beslissen of het kaartje helemaal naar je zin is. Wij hadden de proefdruk de volgende dag al in huis en waren hier ook super tevreden mee.

Het resultaat:

Dus mocht je nu voor je bruiloft, geboortekaartje, verjaardagsuitnodigingen, kinderfeestjes of je vriend(in) gewoon verassen met een leuke kaart. Voor iedere gelegenheid hebben ze genoeg keuze, en helemaal naar wens samen te stellen. Kijk eens op kaartje2go.nl

*Dit artikel is een samenwerking en bevat een product wat we gekregen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge