[gesloten]Geluk in een rompertje GiveAway! Een gepersonaliseerde poster van Liefmoment.

Geluk in een Rompertje Giveaway!

Deze maand heb ik allemaal leuke winacties op geluk in een rompertje om te vieren dat ik al 2.5 jaar online ben! Samen met een aantal webshops mag ik iets leuks weggeven. Vandaag mag ik een gepersonaliseerde poster van Liefmoment weggeven! Doe je ook mee?

Sterrenbeeld poster

Op Emily haar kamertje prijkt al enige tijd een prachtige poster met haar sterrenbeeld. Vanaf het moment dat ik ze voorbij zag komen was ik verliefd op het design en wilde ik er een hebben. Ondertussen staan zelfs de sterrenbeelden op mijn schouder als tattoo. Je kunt wel merken dat ik fan van de stelar sterrenbeelden ben. Nu hebben Kate en Daan tegenwoordig ook een poster op hun kamertje staan.

Lisanne, lief moment: Het idee van de sterrenbeeld poster komt trouwens van mijn eigen geboorteposter maar dan in een moderner jasje, ik had hem vroeger echt met een leeuw afgebeeld en al mijn geboorte gegevens.

Lief moment

Wat zo fijn is dat je aan Lief moment via instagram of zelfs via app contact kunt opnemen en vrij snel antwoord krijgt op je vraag of om je te helpen met bestellen. De posters worden op hoogwaardig natuurkarton gedrukt in een mooie frisse tint. De poster heb ik gepersonaliseerd met hun namen en geboortedatum. Je kunt in de opmerkingen balk je tekst toevoegen en deze word onderaan de poster gezet.

Je kunt bij Lief moment zelfs terecht voor geboorte kaarten, standaard maar ook customized. Ook vind je op de site een hoop mooie accessoires. Van punnik letters en sterrenbeelden tot betonnen greepjes en letters. Zo ontzettend gaaf!

WIN: Een poster van Lief moment.

We mogen een gepersonaliseerde poster van Lief moment weg geven! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
  • Like Lief moment op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welk sterrenbeeld bij jou hoort en welke kleur jij zou uitzoeken?!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 juni op de blog bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

*dit artikel is een samenwerking.

8 reacties

  1. Wauw ja aan deze actie doe ik zeker mee!
    Een mintgroene poster van Waterman zou echt super goed op Suus haar mintgroene kamer passen! Ik ga super hard duimen!

  2. Hoe leuk! Ons zoontje wordt maandag 2! Hij krijgt dan een nieuwe stoere kamer met peuterbed. Hoe leuk zou dan zo een poster zijn! ?❤️

  3. Leuk!!!! Doe mee. Ons nieuwe huis is in december klaar en ben super leuke dingen aan het kopen voor Jake zijn nieuwe kamer ? dit zou daar super leuk in staan op zijn kapstopkje. ?

  4. Oh wat een mooie poster! Dit zou zo leuk staan in de nieuwe kamer van onze Finn. Dat zou dan een weegschaal in het mintgroen zijn! Ben benieuwd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge