[GESLOTEN] Geluk in een Rompertje Giveaway! Een set juni strikjes van By Mev

Geluk in een Rompertje Giveaway!

Deze maand heb ik allemaal leuke winacties op geluk in een rompertje om te vieren dat ik al 2.5 jaar online ben! Samen met een aantal webshops mag ik iets leuks weggeven. Vandaag mag ik een set juni strikjes weggeven van By Mev weggeven! Doe je ook mee?

By Mev

Ik leerde By Mev kennen via instagram, zij heeft een lijn haar-strikken voor meisjes. Door de strikjes die Kate heten kwamen we met elkaar in aanraking. Nu ben ik gezegend met twee meiden met een bos met haren, dus kon ik al gauw met haarspeldjes in de weer. Emily draagt al speldjes vanaf een maand of vier. En nu met haar lange haren is zo een mooie strik echt een sieraad!

Emily is wat dat betreft een echt meisje en wil dan ook graag een strik in haar haren. Ik heb er een aantal besteld en een paar gekregen. Zo heeft Emily nu genoeg keuze!

Kate draagt een van de kleinere strikjes, haar haren zijn toch wat korter dan die van Emily destijds, gelukkig groeit ook dat hard genoeg!

 

Strikjes abonnement.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een strikjes abonnement, het enige wat je hoeft te doen is je op tijd aan of afmelden. In het abonnement kun je kiezen uit 3 geselecteerde strikjes voor een vaste prijs. En dat dan op een clipje of een haarbandje. Ook ontvang je dan een limited strik in een nieuwe kleur. Je kunt je bestelling opsparen en tegelijkertijd met je maandstrikjes laten versturen. Ik vind dit zo’n tof concept!

WIN: Een set juni strikjes.

Niet alleen voor Emily mocht ik haarspeldjes ontvangen: We mogen ook een set juni strikjes van By Mev weg geven! Je kunt zelf kiezen voor speldjes of haarbandjes. Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
  • Like By Mev op Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog of de instagram post weten of je de haarbandjes of haarspeldjes zou uitzoeken?!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 6 juli op de blog bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

  • Dit artikel is een samenwerking en bevat producten die ik gekregen heb.

9 reacties

  1. Yay! Natuurlijk doen we mee… hoewel ik haarbandjes te leuk vind denkt de peuter hier anders over… speldjes laat ze gelukkig wel zitten dus daar gaan we voor! Broeetjelief is ook gezegd met een dot haar maar dat zou net een beetje sneu zijn om daar speldjes in de doen.. 😉

  2. Wat een leuke winactie. Haarbandjes en strikjes zijn zóó leuk! Ik doe graag mee voor de haarbandjes. Zou super leuk zijn voor mijn twee lieve meisjes. ?

    Ik volg jullie beide op instagram 🙂

  3. Oh super leuk! En wat een mooie strikjes. Ik ben al een tijdje opzoek naar haarstrikjes voor een meisje van 4 maanden maar het is het allemaal nét niet. Ben heel benieuwd naar deze strikjes. Ik ga even kijken op de pagina van By Mev (en volgen!!) want vind het een leuk concept. ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge